Hírek

Seiko Presage Blue Enamel Limitált kiadás

Seiko Presage Blue Enamel Limitált kiadás

Presage kollekció új darabját az éjjeli égbolt és a japán emberek Hold iránti csodálata ihlette. Ez a gyönyörű zománc számlap, amely először tündököl ebben a gazdag kék színben, a Seiko mechanikus órakészítésének hagyományát és a Japán kézművességet egyesíti.

Tovább
Nyerteseink az Adventi Ünnepen

Nyerteseink az Adventi Ünnepen

GRATULÁLUNK eddigi nyerteseinknek! Ne feledd, még mindig tiéd lehet napi és heti ajándékcsomagjaink egyike, sőt, ha elég ügyes vagy, akár a főnyereményre is pályázhatsz! Ehhez nem kell mást tenned, mint megkeresni pavilonunkat az Adventi Ünnepen a Szent István Bazilika szomszédságában és a lehető legrövidebb idő alatt megoldani a feladványunkat! Sok sikert mindenkinek!

Tovább
A páva madár szépsége ihlette új Grand Seiko Hi-beat 36000 GMT óra

A páva madár szépsége ihlette új Grand Seiko Hi-beat 36000 GMT óra

Az új limitált kiadású Grand Seiko Hi-beat 36000 GMT óra a páva madár szépségének hódol. A finoman mintázott mélyzöld színű számlap egyszerre látványos és elegáns. Az óra ugyanazt a tokot és a szerkezetet kapta, amely 2014-ben elnyerte a „Petite Aiguille” kitüntetést a Grand Prix de Genève díjátadón.

Tovább
Fiatalok, sikeresek, extrémek - A Seiko és az Extreme Sailing Team együttműködése

Fiatalok, sikeresek, extrémek - A Seiko és az Extreme Sailing Team együttműködése

A Seiko büszkén mutatja be legújabb együttműködő partnerét, a dr. Kaiser Kristóf által vezetett Extreme Sailing Teamet.
A 40 lábas katamarán egy igazi adrenalinbomba a rajta utazók számára, nem véletlenül csak fiatal és professzionális vitorlázók használják.

Tovább
Prospex - Egy legenda újraszületése

Prospex - Egy legenda újraszületése

A Seiko legelső búvárórája újjászületik a Prospex kollekcióban

 

Nem alaptalan az a hírnév, amit a Seiko búvárórák kivívtak maguknak az elmúlt években.  Egyenes következménye a hosszú időkre visszanyúló tradícióknak és a folyamatos innovációknak, annak az útnak, amelyen a Seiko az elmúlt 50 évben járt. Számtalan megoldás és szabvány fűződik a Seiko nevéhez, melyek manapság a búvárórák széles körben elterjedt alaptulajdonságainak számítanak, sőt egyenesen ipari szabvánnyá váltak. Példának okáért: a búvárórákat minősítő ISO szabvány alapjait is a Seiko fektette le. A harmonika-szerű szíj, a titánból készült tok, a széles mutatók, mind azon irányelveknek a részei, melyek meghatározták, hogy milyennek kell lennie egy tökéletes búvárórának. Ezek az invenciók, mind a Seiko révén lettek a professzionális búvárórák meghatározó tulajdonságai.

 

Tovább
Presage - A koktélbárokból egyenesen a csuklóra

Presage - A koktélbárokból egyenesen a csuklóra

2010-ben a Seiko kimondottan Japán belpiacra szánt modellt jelentetett meg, melyet a koktélbárok elbűvölő atmoszférája inspirált. A mechanikus automata órát hamar felkapták világszerte az órákkal foglalkozó blogok és weboldalak. Az elkövetkezendő hónapokban és években az időmérő nagy hírnévre tett szert és áhítottá vált sok Seiko rajongó számára a világ minden táján. Ma a Presage kollekció tagjaként egy teljes sorozatot mutatunk be, mely alapjául a kedvelt óra szolgált, ezzel Seiko rajongói előtt meghajolva, koktélos poharunkat emelve küldjük hálás jókívánságainkat.

 

Tovább
Presage - Zománc sorozat

Presage - Zománc sorozat

A Seiko egy limitált kiadású, automata Chronograph szerkezetű modellt mutatott be a 2016-os bázeli órakiállításon, amely széleskörű elismerést kapott és a rendezvény egyik főszereplőjévé vált kiérdemelve az azóta is töretlen érdeklődést. Ma büszkén mutatjuk be az azonos zománcszámlapot és a Seiko széles mechanikus kaliber választékát kínáló új Presage kollekciót. A korlátozott darabszámnak ezennel vége: az új „Enamel” kollekció a jövőben állandó tagja lesz a Presage kínálatnak a 2017-es szeptemberi bemutatkozást követően.

 

Tovább
Astron GPS Solar - Teljesítmény, precizitás és Novak Djokovic

Astron GPS Solar - Teljesítmény, precizitás és Novak Djokovic

Chronograph, Dual-Time, World-Time most pedig a Big-Date. Az Astron GPS Solar kaliberek választéka tovább bővül kiszolgálva az egyre szélesebb igényeket a legintelligensebb és leggyakorlatiasabb technológiai órakészítés területén. Az új 8X42 kaliber már négyre emeli az aktív GPS Solar szerkezetek számát az Astron kínálatában új, elegáns vonalat teremtve az óra formatervezésében. Az új széria 2017 szeptemberétől lesz elérhető.

 

Tovább
Grand Seiko Divers - Határokat feszegetve

Grand Seiko Divers - Határokat feszegetve

Határokat feszegetve - Grand Seiko Hi-Beat 36000 professzionális 600 méteres búváróra.

 

A Grand Seiko búvárórák nagy népszerűségnek örvendtek az elmúlt években a hobbibúvárok között. A szint, amit mára a Grand Seiko elért, lehetővé tette egy valódi professzionális búváróra megalkotását. A titántokba szerelt 9S Hi-Beat (magas lengésszámú) és magas mágneses ellenállású szerkezet, a számlapon 12 óránál látható logóval egy teljesen új dimenzióba léptette a Grand Seiko-t, ahol a határok végtelenek.

 

Tovább
Grand Seiko - Rekreáció

Grand Seiko - Rekreáció

A Grand Seiko felidézi történelmét és előre vetíti a jövőt.

A Grand Seiko 2010-ben vált elérhetővé a nemzetközi piac számára. Már a kezdetektől pozitív visszajelzések övezték mind a kereskedők, mind az órarajongók részéről. A folyamatos nagy érdeklődés egyre nagyobb igényeket támasztott a kereslet terén, melyet értelemszerűen megfelelő kínálat kellett, hogy kövesse. Minket is lenyűgöz az érdeklődés és továbbra is szándékunk ennek az iránynak a követése most 2017-ben és a jövőben egyaránt. Megragadva a kínálkozó lehetőségeket egy fontos új kollekciót mutattunk be a Baselworld-ön.

 

Tovább