Oldal kiválasztása
Főoldal/Aktualitások/Hír/Seiko Presage Prestige Line SPB267J1 limited edition a porcelán szépségével

Seiko Presage Prestige Line SPB267J1 limited edition a porcelán szépségével

2021. december 8.

A Seiko Presage modellek között is kiemelkedik a Prestige Line sorozata, melyben minden modell egy kicsit több – anyagában, a számlap kidolgozásában vagy műszakilag.

Az új Seiko Presage SPB267J1 különlegessége a számlap anyagában rejlik – ez a porcelán, amely az egyik legritkább az órák világában.

A Seiko Presage Arita porcelán számlapos modelljei 2019-ben mutatkoztak be, és azóta mindössze néhány típus készült ezzel a nem mindennapi megjelenéssel. Ez nem véletlen, a porcelán számlapok tradícionális módszerekkel, egyedileg készülnek Japán ősi műhelyeinek egyikében, Arita városában, ahol ez a jellegzetes, kékes fényű porcelán született.

A számlap készítése azonban további feladatot adott a porcelán mestereinek, a kis méretek és a rendkívül kis tűréssel készítendő kis remekművek egyedi alapanyagot kívántak, melyet évek alatt tökéletesített Hiroyuki Hashiguchi műhelye, mely 1830 óta készíti a porcelán termékeit.

A Seiko Presage SPB267J1 modell szerkezete sem átlagos, a 6R sorozatba tartozó 6R27 kaliber összesen öt mutatójával és két segédszámlapjával megtölti a számlapot. Helyet kap rajta a három központi mutató, a segédszámlapokon pedig a komplikációk, a naptár ás a járástartalék kijelző.

A mindössze 2000 darabban készült modell nemesacél tokkal és szíjjal készül, az óraüveg duplán hajlított zafír kristály. Az óra átmérője a Presage kollekcióhoz méltó 40.6 mm, nem nagy és nem is kicsi, éppen a kényelmesen hordható méret minden viselethez.

A Seiko Presage Prestige Line SPB267J1 limited edition kiadásáról részleteket és árat itt találsz.

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez?
Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
+
Összehasonlítás