2021. 12. 08.

Seiko Presage Prestige Line SPB267J1 limited edition a porcelán szépségével

A Seiko Presage modellek között is kiemelkedik a Prestige Line sorozata, melyben minden modell egy kicsit több - anyagában, a számlap kidolgozásában vagy műszakilag.

Az új Seiko Presage SPB267J1 különlegessége a számlap anyagában rejlik - ez a porcelán, amely az egyik legritkább az órák világában.

A Seiko Presage Arita porcelán számlapos modelljei 2019-ben mutatkoztak be, és azóta mindössze néhány típus készült ezzel a nem mindennapi megjelenéssel. Ez nem véletlen, a porcelán számlapok tradícionális módszerekkel, egyedileg készülnek Japán ősi műhelyeinek egyikében, Arita városában, ahol ez a jellegzetes, kékes fényű porcelán született.

A számlap készítése azonban további feladatot adott a porcelán mestereinek, a kis méretek és a rendkívül kis tűréssel készítendő kis remekművek egyedi alapanyagot kívántak, melyet évek alatt tökéletesített Hiroyuki Hashiguchi műhelye, mely 1830 óta készíti a porcelán termékeit.

A Seiko Presage SPB267J1 modell szerkezete sem átlagos, a 6R sorozatba tartozó 6R27 kaliber összesen öt mutatójával és két segédszámlapjával megtölti a számlapot. Helyet kap rajta a három központi mutató, a segédszámlapokon pedig a komplikációk, a naptár ás a járástartalék kijelző.

A mindössze 2000 darabban készült modell nemesacél tokkal és szíjjal készül, az óraüveg duplán hajlított zafír kristály. Az óra átmérője a Presage kollekcióhoz méltó 40.6 mm, nem nagy és nem is kicsi, éppen a kényelmesen hordható méret minden viselethez.

A Seiko Presage Prestige Line SPB267J1 limited edition kiadásáról részleteket és árat itt találsz.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK