Oldal kiválasztása
Főoldal/Aktualitások/Hír/Vásárolj Prospex órát, és pólót ajándékozunk mellé!

Vásárolj Prospex órát, és pólót ajándékozunk mellé!

2022. június 2.

Prospex Promo

 

Kattints/koppints ide, és nézd meg Prospex óráinkat!

 

Kövesd a csapatot, és öltözz Prospexbe!

Vásárold meg kedvenc Seiko Prospex karórádat online vagy üzleteinkben a Kékszalag vitorlásverseny kezdetéig, azaz 2022. július 14-ig, és a készlet erejéig megajándékozunk a Prospex-Delta Team 2022-es csapatpólójával.

 

 

 

 

A promócióban résztvevő üzleteink:

Seiko Boutique (1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 15/d.)  és E-Boutique

Seiko Magyarország központi bemutatóterem (1134 Budapest, Csángó u. 4/b.)

 

 

 

 

 

Ismerd meg a Prospex-Delta Team-et!

Prospex Promo

 

A Prospex-Delta Team a Seiko Magyarország 2020-ban alapított profi vitorláscsapata, amely nem kisebb célt tűzött ki, mint hogy megszerezze a magyarországi vitorlázás legrangosabb elismerését, a Kékszalagot. A csapat 2022-ben egy vadonatúj, saját fejlesztésű hajóval vágott neki a vitorlás szezonnak. A 45 láb hosszú, kéttestű platformra épített versenykatamarán megépítése az ötlettől a vízre helyezésig a csapatnak kevesebb mint 8 hónapba telt!

A szezon már elkezdődött, és a számos akadály ellenére a csapat és a hajó is várakozásokon felül teljesít, már az első verseny alkalmával futamgyőzelmet sikerült szerezni: a Mihálkovics Kupa második napját a Prospex-Delta Team nyerte! A versenyről élő közvetítést is adtunk, amit itt te is újranézhetsz! Kövesd Te is a csapat Facebook, Instagram és YouTube oldalát, csatlakozz a táborunkhoz, és viseld a ruháinkat!

Ehhez nem kell mást tenned, mint vásárolnod egy Prospex órát, és mi megajándékozunk a 2022-es csapatpólónkkal!

 

Prospex Promo
óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
+
Összehasonlítás