2017. 09. 01.

Hajókiállítás Seiko értékekkel

Akár 50.000 Ft értékű ajándék! Mindenkit meglepetésjátékkal várunk! Szeptember 8-10 között szeretettel várunk mindenkit a Seiko standon, Balatonkenesén, Magyarország legnagyobb vízi hajókiállításán. Aki szeret játszani és olyan pontos, mint egy Seiko óra, akár 50.000 Ft értékű kupont is nyerhet. Jöjjön és játsszon velünk!

Az értékes nyeremények mellett itt megtekintheti a Seiko legújabb és legmodernebb fejlesztésű óráit. Az elemcsere már a múlté, ismerje meg a Seiko Solar és Kinetic technikáját, a titánból készült óratokozást, illetve a GPS nyújtotta pontosságot és kényelmet. Bárhol a világon.

A kiállításon bemutatjuk a Grand Seiko egyik mesterművét, a Seiko manufaktúra csúcsát képviselő SBGH257 modellt. Minden egyes alkatrész a tökéletességre való törekvés jegyében kézzel kerül összeszerelésre. A 9S kaliberű mechanikus automata szerkezet hi-beat, 36000-s lengésszámmal a kronométer szabványt felülmúló pontossággal bír. A tok nagyintenzitású titánból készült, hétszer ellenállóbb a Vickers skálán, mint a rozsdamentes acél. Speciális búvár zárjával, 60 bar-os vízállóságával professzionális felhasználásra tervezték. 500 darabos, sorszámozott, limitált kiadásban jelent meg.

Megmutatjuk a GPS vezérlésű, Solar eneriaellátású Seiko Astron SSE127J1 modellt, amely a világon mindenhol a pontos időt képes mutatni. Ez az óra automatikusan igazítja a naptárat, tulajdonosának nem kell ezzel vesződnie, sőt a nyári időszámítás beállítása is csupán egy gombnyomás. A titánból készült tok és szíj ellenállósága védi a szerkezetet, így hosszútávú használatra számíthatunk. A kékes színű számlap tökéletesen kiegészíti a sportos megjelenést. Ez az az óra, amely eleganciát, valamint tekintélyt sugároz minden környezetben.

Ugyancsak megtekinthető lesz a Seiko Prospex SLA017J1 modell. A Prospex kollekció színeiben bemutatott új sportos modell tradicionális megjelenésű, a használt technológiában viszont minden tekintetben modern jegyeket képvisel. Ebben az órában kifejezetten búvár órákba szánt 8L35 szerkezet kapott helyet, melyet Shizuku-ishi Watch Studio mesterei készítenek Észak-Japánban, Moriokában. A kézzel összeszerelt és finomhangolt mestermű 2000 példányban készült, ráadásul épp most érkezett, az órakedvelők nagy örömére.

A Seiko legújabb modelljei mellett persze megtekinthetők, illetve kipróbálhatók a csodálatos hajók is. Az idén már 22. alkalommal megrendezésre kerülő seregszemlén a hajós piac minden jelentős képviselője bemutatkozik! A széles kínálat mellett a látogatók élőben megtekinthetik az idei Kékszalag győztes, Litkey Farkas katamaránját is a kikötőben. Ezen felül bemutatásra kerül a Magyar Vitorlás Szövetség az Erste World és Kollmann András egyedülálló fotókiállítása. Ez a Kékszalag legendás hajóinak ellesett pillanatait mutatja be. A Balaton Boat Show a legnagyobb vízi hajókiállításként a legszélesebb hajókínálattal és kiállítói körrel, izgalmas és színes programokkal várja Önt és családját a Kenese Marina Port kikötőben.

A kiállítás pénteken és szombaton 10-18, vasárnap pedig 10-17 óra között tart nyitva a Kenese Marina Port kikötőben (8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2-4.) Szeretettel várjuk a Seiko standján, a kikötő bárjában.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK