2016. 10. 03.

Új Seiko chronograph modellek

Bár a chrographot sokan összekeverik a chronometerrel, az első a stopper funkciót jelenti, a második pedig a pontosságra vonatkozó szabvány megnevezése. Ma már legtöbben csak dizájnelemként választják a három segédszámlapos órákat, de vannak akik időmérésre is használják.

Több más gyártóval ellentétben a Seiko stopperes órákban minden funkciónak külön meghajtó motorja van, ezért a stopper funkciót anélkül használhatjuk, hogy a pontos idő jelzése megállna. A Seiko stopperes órái akár 12 órás időtartamú vagy századmásodperc-pontos mérést tesznek lehetővé.

Férfi Chronograph modellek

Férfi Solar Chronograph modellek

A napenergiával működö Solar Chronograph modellek, kizárólag a fény energiáját használják működésükhöz, így nincs szükség elemcserére.

Női Chronograph modellek

Említésre méltó, hogy a Seiko chronograph modellek között szép számmal találhatók női karórák is.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK