2023. 03. 02.

Seiko Presage Cocktail Time “Diamond Twist” modellek a gyémánt bűvöletével

A Seiko Presage az elérhető, mégis kiemelkedő minőségű mechanikus óra szinonimája az órák világában. A Presage kollekcióban gyakran tűnnek fel női modellek is, mindig valami kis pluszt kínálva az igényes hölgyek számára. Nincs ez másképp a most érkező négy új Presage modellnél sem, a “Diamond Twist” sorozat gyémántjai minden hölgyet garantáltan lenyűgöznek majd.

Presage Cocktail Time Ginza bárjainak hangulatos világából

Tokió Ginza negyede egyszerre az üzleti világ egyik központja és a “high-life” ismert színtere. Nappal aktatáskás üzletemberek és papírtásákás bevásárlók lepik el az utcáit, estétől pedig a minőségi szórakozásé a negyed.

A Seiko több sorozattal és modellel idézte már fel a ginzai hangulatokat, a Presage Cocktail Time sorozata mellett Prospex modell is készült már ginza macskaköves utcáinak struktúrájával a számlapján. A Cocktail Time sorozat a Presage egyik első és a mai napig legsikeresebb modelljeit fogja össze, szoros együttműködésben az egyik ismert ginzai éjszakai bárral és annak híres bártenderével.

A Star Bar vezető mixere, Hisashi Kishi egyaránt készít hagyományos, jól ismert koktélokat és kísérletezik új ízekkel és színvilágokkal, hiszen a jó koktél nem csak finom, de látványos is kell legyen. A Presage “Cocktail Time” modellek megalkotásakor is ez vezette a tervezőket, ez a sorozat nem csak műszakilag kifogástalan, de a látványban is a legtöbbet nyújtja - különleges számlapok, színösszeállítások és hangulatok, mindig a minőség jegyében, ez a siker receptje.

Presage Cocktail Time “Diamond Twist”, egy kis gyémántos csavarral

A női Presage modellek egy kicsit többet adnak, a megszokott minőség és műszaki színvonal mellett a design is különleges kell legyen. A most érkező négy újdonság valóban különleges, hiszen ahogy a “Diamond Twist” is ígéri a nevükben, ezek a modellek gyémántokkal a számlapjukon készülnek.

Mind a négy óra számlapja 8 darab gyémántot kapott, szimmetrikusan elhelyezve az indexeknél, maguk a számlapok pedig egyedi struktúrájúak, a mintázatuk egyszerre keleties és emlékeztet virágszirmokra is, így a gyémántokkal kiegészítve valódi nőies szépséget képviselnek. A számlapok gyártásakor több rétegben átlátszó bevontatot visznek fel rájuk, majd ezt polírozzák simára és fényesre a különleges, csillogó hatás eléréséhez.

Valamennyi új modell a Cocktail Time sorozat stílusjegyeinek hordozója a “box shaped” formájú domború óraüveggel és a hegyes indexekkel és mutatókkal, ám női modellként 30 mm-es tokátmérővel készülnek, kényelmesen hordható méretben a finom női csuklókon is.

A fémszíj is a csillogás jegyében készült, az ötsoros kialakítás elegáns, a tükörpolírozott kivitele pedig vonzza a tekinteteket. Az új modellek a Seiko egyik új kaliberét kapták, a 2R05 szerkezet kifejezetten női órák részére készült mechanikus automata kaliber dátum komplikációval.

Négy új modell, négy egyéniség

Az új Presage Cocktail Time “Diamond Twist” modellek mindegyike hasonló kivitelben készül, mégis a színösszeállításaik, amelyek egy-egy koktél által inspirálódtak saját egyéniséget ad ezeknek az óráknak.

SRE007J1 Presage Cocktail Time ‘Skydiving’ Diamond Twist

A Skydiving koktél ihlette SRE007J1 modell hűvös kék árnyalata a gyémántok csillogásával visszafogottan elegáns. Ára 220 000 Ft.

SRE009J1 Presage Cocktail Time ‘Clover Club’ Diamond Twist

Az SRE009J1 Clover Club névadója egy rázott koktél, egy igazi klasszikus, amely ginből, citromléből, málnaszirupból és tojásfehérjéből áll, amely az ital jellegzetes habos felszínét adja. A fehér számlap az alapot, a rózsaarany indexek, mutatók és korona pedig a málna kontrasztját mintázza meg, az összhatás pedig friss és fiatalos. Az SRE009J1 modell ára 230 000 Ft.

SRE010J1 Presage Cocktail Time ‘White Lady’ Diamond Twist

White Lady SRE010J1, az elegáns ragyogás arany színeiben. A számlap aranyos fénye az indexek, mutatók és a korona mellett a fémszíjon is visszatükröződik, az úgynevezett “two-tone” stílus az arany és a nemesacél elegáns kombinációja. Az óra ára 240 000 Ft.

SRE012J1 Presage Cocktail Time ‘Pink Lady’ Diamond Twist

A Pink Lady koktél gyümölcsös ízvilágát idézi az SRE012J1 modell, az arany indexek és mutatók mellett a számlap is friss és színes. Az SRE012J1 karóra 240 000 Ft-ért vásárolható meg webáruházunkban és üzletünkben.

Seiko Presage Cocktail Time “Diamond Twist” technikai adatok

  SRE007J1 SRE009J1 SRE010J1 SRE012J1
Kaliber 2R05 2R05 2R05 2R05
Járástartalék  41 óra 41 óra 41 óra 41 óra
Tok átmérő 30.3 mm 30.3 mm 30.3 mm 30.3 mm
Tok vastagság 10.9 mm 10.9 mm 10.9 mm 10.9 mm
Tok anyaga nemesacél nemesacél nemesacél nemesacél
Szíj anyaga nemesacél nemesacél nemesacél nemesacél
Óraüveg Hardlex kristály Hardlex kristály Hardlex kristály Hardlex kristály
Vízállóság 5 bar  5 bar  5 bar  5 bar 

 

[gallery size="full" link="none" ids="157042,157043,157040"]

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK