2017. 03. 23.

Grand Seiko 2017. A következő lépés előre - A Seiko elnökének üzenete

Amikor 2010-ben nemzetközi kollekcióvá emeltük a Grand Seiko modelleket egy nagy lépést tettünk előre a forgalmazás és értékesítés szempontjából, kiérdemelve az órák szerelmeseinek figyelmét. Elégedett vagyok az eddig elért eredményeinkkel.
A Grand Seiko modelleket mindig is megkülönböztette a formatervezés, a karakterisztika, illetve a szerkezetek minősége. Annak érdekében, hogy mindezt tovább erősítsük és még szélesebb közönséget érhessünk el, ma egy újabb lépést teszünk előre és büszkén mutatjuk be a teljesen önálló márkaként megjelenő Grand Seiko-t. A logó minden a Baselworld-ön bemutatkozó időmérőn a 12 óra pozícióban foglal helyet – mindez pedig igaz lesz az összes Grand Seiko modellre is az elkövetkezők folyamán. A mai naptól fogva a Grand Seiko egy teljesen független márkaként kezdi meg új utazását. A szándékom pedig az, hogy az elkövetkező években – kereskedelmi sikereket elérve – új mértéket teremtsen az órakészítés kiválóságai között. Azért, hogy megünnepeljük történelmünk új mérföldkövét, egészen a kezdetekig nyúltunk vissza inspirációért. Megalkottuk az 1960-ban kiadott legelső Grand Seiko hű reprodukcióját, amelyen a logó 12 óra pozícióban pihen, valamint egy teljesen modern újraértelmezést. Egyúttal új formavilággal szélesítettük a márka vonzerejét. Az elmúlt évben sportórákkal bővítettük a Grand Seiko modellek választékát, 2017-ben pedig ennek sikerére építkezve egy új sportos kollekciót alkottunk Hi-Beat búvárórával és egy Spring Drive Choronograph sorozattal. Alig várjuk, hogy személyesen mutathassuk be Önöknek az új Grand Seiko kollekciót itt, a bázeli óraexpón és megoszthassuk azt az egyediséget és kitüntető érzést, amelyet ezek az időmérők kínálnak.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK