2018. 11. 22.

Presage limitált kiadás 2018 tél – a japán tél szépségei

A Seiko Presage sorozata a mindennapi elegancia hordozója. Egyszerre tűnik ki a sorból és illik a legtrendibb vonalba is, műszakilag pedig mindig a maximumot nyújtja kategóriájában. Ebbe illik tökéletesen a most, 2018 telén megjelenő limitált sorozata, amely a tokiói koktélbárok rejtelmes világába enged betekintést.

A siker megismételhető – 2017 után ismét friss koktél Japánból

2017-ben a Seiko egyik legsikeresebb sorozata, a Presage bővítette a Cocktail Time modelljeinek választékát (erről itt írtunk korábban). A siker nem maradt el, a koktélbárok csábító és exkluzív hangulatát megidéző modellek gyorsan igen népszerűek lettek mind az óra, mind a koktélok rajongói között.

Valamennyi modellt egy-egy koktél inspirált, melyeket a híres tokiói bártender, Hisashi Kishi készített. Ő egy valódi híresség, a Tokió Ginza negyedében lévő Star Bar vezető mixereként megnyerte a szövetségük világbajnokságát is korábban. Most ismét egy új modell érkezik a Presage Cocktail Time sorozatában, amely szintén Hisashi Kishi koktéljaiból inspirálódott. A Fuyugeshiki koktél hideg, tiszta stílusa tükröződik a finoman kidolgozott számlapon.

A koktél nevének jelentése „Téli táj”, és éppen ezt jeleníti meg a Presage új modellje, a varázslatos, hófehér téli ragyogást egy tiszta, napos tájat nézve Japánban…

Az indexek karcsú formáját a koktél pohár szára mintázta meg vékony, keskenyedő alakjával.

A Seiko Presage Cocktail Time modell kiemelkedő minősége minden részletében tetten érhető: a klasszikusan domborodó, hajlított Hardlex kristály óraüvegben éppúgy, mint az egyedi, hajlított másodperc mutatóban.

Az óra szerkezetének különlegessége a központi járástartalék kijelző mutató, illetve a hat óránál elhelyezett dátum kijelzés, melyek nem a megszokott utat követik a komplikációk terén, és mindkettő hasznos és könnyen, pontosan leolvasható módja a megjelenítésnek.

(Az órák világában a komplikáció jelentése minden olyan plusz funkció, amelyet az óra szerkezete nyújt azon felül, hogy méri az időt. Ezek közé a komplikációk közé tartozik a dátum kijelzése, vagy az itt is megjelenő járástartalék kijelzés, amely azt mutatja meg, hány óráig jár még a szerkezet további felhúzás nélkül)

Három új modell, három különböző karakter

A téli tájat idéző számlappal három külön modell is megjelenik. Két férfi és egy női darab érkezik, hiszen egyre nagyobb igény van az igényes hölgyek körében is a kifinomult mechanikus órák iránt, melyek lehetnek egyszerre technikailag élvonalbeli és a legdivatosabb kialakításúak is.

 

Seiko Presage SSA385J1 – férfi modell

A 7000 darabos, limitált kiadású modell a 4R57 mechanikus szerkezetet kapta, amely automata és kézi felhúzású, másodperc stop funkciós darab központi járástartalék kijelzéssel és külön segédszámlappal a dátum megjelenítésére.

Átmérője 40.5 mm, vastagsága 14.4 mm, üveg hátlappal és gravírozott egyedi sorszámmal a limitált 7000 darabból.

 

Seiko Presage SRPC97J1 – férfi modell

Szintén 7000 darab készül belőle mindössze az egész világon, egy klasszikus megjelenésű modell. 4R35 mechanikus automata szerkezete automata és kézi felhúzással egyaránt működik, átlagos járástartaléka 41 óra. Üveg hátlap, melybe a limitált sorszám gravírozással kerül feltüntetésre.

 

Seiko Presage SRP843J1 – női modell

Egy különleges darab a hölgyek részére, mindössze 5000 példányban az egész világon. Méltó csomagolásban kerül átadásra, melynek stílusa tökéletesen illeszkedik az óra által megidézett téli tájhoz. Mechanikus 4R35 szerkezete megegyezik a férfi modellével, szintén nemesacél tokba került, és üveg hátlapon keresztül figyelhető meg működés közben.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK