2017. 03. 02.

Seiko Decor zenélő asztali óra ékszerdobozzal

Ez a lenyűgöző minőségű, fa asztali óra egy ékszerdobozt rejt magában, mely az óra tetejének felhajtásakor tárul elénk. A tető felnyitásakor, illetve minden órában hat előre beállított klasszikus dallam csendül fel a dobozból. Az aranyozott sárgaréz díszítések és a fa időtlen klasszikus szépségével az otthon valódi, praktikus dísze lehet. 

Az óra lelke egy analóg kvarc szerkezet, mely hosszú éveken át megbízható és pontos működést garantál. A beépített fényérzékelő szenzor pedig gondoskodik arról, hogy óra este csendesen, dallamok játszása nélkül működjön.

Az óra tetetének felnyitásakor elénk tárul az ékszerek tárolására alkalmas felület miközben klasszikus dallamok csendülnek fel.

A különleges óra elérhető a Seiko Boutique kínálatában, Ára 295.000 Ft, cikkszáma QHW449B. Amennyiben érdekli a modell, keresse munkatársainkat elérhetőségeinken.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK