2016. 09. 26.

60 éves a Seiko első automata órája – Limitált Seiko 5 kollekció érkezett

A Seiko 60 évvel ezelőtt, 1956-ban készítette el első automata óráját és azóta is folyamatosan fejlesztette és finomította a mechanikus órakészítés technológiáit. A megbízhatóságát és pontosságát évtizedek óta bizonyító Seiko 5 család, az egyedülálló gyártástechnológiának köszönhetően kedvező áron ad kiemelkedő minőséget, mely most az évforduló alkalmából egy limitált sportos kollekcióban öltött testet.

A Seiko 5 Sports Limited Edition 60 Anniversary sorozat négy modellt tartalmaz, és mindegyik modellből néhány darab Magyarországra is eljutott. Az órák kemény titánkarbid bevonattal rendelkeznek és egyedi dobozban érkeznek.

A Seiko 5 sorozat tagjai között is nagy minőségi ugrást lehetett megfigyelni az elmúlt években. Az órák koronáról is húzható fejlett 4R36 és 4R37 szerkezettel szereltek, szemben a régebbi modellekkel, melyeket kézzel nem lehetett még felhúzni. Újdonság még a másodperc-stop funkció, mely segítségével az óra a korona kihúzásakor megáll, így alkalmassá teszi azt a másodperc pontos beállításra.

SSA315K1A retró. A 70-es évek Seiko formavilágát idézi, igazi klasszikus.
SSA317K1 Az elegáns. A négy óra közül a legelegánsabb, akár alkalmi öltözet kiegészítője is lehet.
SSA317K1 A robusztus. A négy óra közül a legmasszívabb, legnagyobb. Közel 47mm-es tokátmérőjével igazán feltűnő óra.
SRPA33K1 A sportos. Forgatható lünettájával akár sportolási, időmérési célokra is használható.

Az órák a készlet erejéig megtekinthetők a Seiko Boutique-ban, valamint megvásárolhatók a Seiko Boutique webáruházában.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK