2023. 10. 26.

Sneakerness Budapesten

 

Milánó, Amszterdam és London után idén novemberben végre Budapestre is megérkezik a sneaker rajongók, gyűjtők és megszállottak találkozója, a Sneakerness!

 

Sneaker: sportoláshoz vagy hétköznapokon használt, kényelmes sportcipő.

 

2023. november 11-én szombaton és 12-én vasárnap az edzőcipőké lesz a főszerep a Millenárison, ahol Trunk „Dablty” Tomi márkanagykövetünk szervezésében megrendezésre kerül a Sneakerness! A rendezvény, amely Milánó és London után Budapesten is összehozza a közös szenvedélyüket ünneplő cipőfanatikusokat. Ezen a hétvégén a világ vezető cipő márkáinak és üzleteinek segítségével a magyar cipőbolondok is bepillantást nyerhetnek a sneakerek nemzetközi kultúrájába.

 

Tudj meg mindent a rendezvényről Tomitól, első kézből! Nézd meg a videót!

 

Fedezz fel exkluzív sneaker-prototípusokat, alkudj a legritkább darabokra, vagy meríts ihletet csodálatos vintage modellekből! Cseréld el gyermekkori gyűjteményeid darabjait, találkozz újra az első szerelemcipőddel, a lényeg, hogy ugorj be, és nézd meg, mi a felhajtás. És talán előbb-utóbb rájössz: lehet, hogy magad is mindig sneakerhead voltál… mint mi.

 

Trunk Tomi

Trunk Tomi

 

A Sneakerness Budapest egyik főszervezője a Z-generációs multitalent alpesi síző könyvszerző rendezvényszerző Trunk Tomi a.k.a. Dablty, aki a Seiko 5 Sports márkanagyköveteként már megszilárdította a helyét a Seiko famíliában. Természetesen Tomival is találkozhatsz a rendezvényen, de a Seiko standon ott lesz Grand Seiko nagykövetünk is, a válogatott kézilabdázó Lékai Máté is, aki nem jön üres kézzel!

 

Lékai Máté

Lékai Máté

 

Lékai Máté a válogatott kézilabdázó, férj és apuka, a Grand Seiko márkanagykövete egy csodás Spring Drive White Birch órával a csuklóján látogat el a Seiko standhoz, és nem csak a csuklóját fogjuk megbámulni!

A Seiko standon megtekintheted Máté különleges sneaker-gyűjteményét is, többek között elhozza a Pharrell Williams és a Chanel koprodukciójában készült Adidas cipőt, ami a sneaker és fashion őrültek világában egy igazi must-have. 

A különlegesség mellett Máté gyűjteményének további darabjait is megcsodálhatod, de részt vehetsz helyszíni játékunkban, ls nyerhetsz egy 55.000 Ft értékű Seiko 5 Sports vásárlási utalványt! További információért kattints ide!

 

Videózz, és nyerj VIP belépőt!

Nézd meg alábbi Youtube videónkat, amelyben a Seiko 5 Sports kollekció legfrissebb újdonságait ismerheted meg. A retro színekkel és modern formákkal kialakított dizájn a kollekció fennállásának 55. évforduljára készült, felvonultatva nagy elődök ikonikus dizájn részleteit, kiegészítve a legmodernebb technikával. A sorozat vagány órái jól passzolnak a Sneakerness szellemiségéhez, a modelleket élőben is megtekintheted majd a Millenárison, a Seiko standon! A videóhoz tartozó nyereményjátékunkban most páros VIP jegyet is nyerhetsz! Részletekért nézd meg az adást!

 

 

Kövesd a Sneakerness Budapest csatornáit, és szerezz be minden információt az elsők között!

Vedd meg a jegyedet időben!

 

TOVÁBBI CIKKEK