2022. 12. 09.

Úristen, ki ez a srác? Trunk Tomi a Seiko márkanagykövete!

Úristen, ki ez a srác?

Élsportoló, influencer, vlogger, könyvszerző, sneakerhead, akinek nem véletlenül látsz Seiko 5 Sports GMT karórát a csuklóján!

Büszkén jelentjük be, hogy a Seiko 5 Sports új márkanagykövete Trunk Tamás, művésznevén Dablty, az egyik legnépszerűbb Z generációs szakértő jelenleg Magyarországon. Találkozhattál már vele marketing szakmai rendezvényeken, ismerős lehet a sípályáról, Instáról, a TikTokról vagy a YouTube-on is láthattad már!

Köszönetet mondunk a The Path Sports Management profi csapatának, hogy összehoztak minket Tomival! Az együttműködésünk nem új, hiszen korábban Baji Balázs, Michelisz Norbi és Milák Kristóf szintén a The Path irodának köszönhetően került velünk kapcsolatba, és reméljük, hogy a Tomival való együttműködés is legalább olyan izgalmas lesz, mint ahogyan azt már megszoktuk a többiektől.

Üdvözlet a Seiko családjában Tomi!

Ott leszünk veled a pályán, az előadásaidon, és nagyon örülünk, hogy Seiko 5 Sports órákkal elkísérhetünk a bulikba is, ott leszünk veled a Street-en is!

Tomi igazi self made influencer, aki mindig pörög valamin, legyen az az Alpesi Sí Világkupára való felkészülés, vagy éppen egy új videóklipp forgatása. Kövesd izgalmas és mozgalmas életét a TikTokon, Instán, Facebookon és YouTube-on is! A weboldalát itt találod!

 

Tomi választása

Dablty kedveli a feltűnő cuccokat, így nem meglepő, hogy egy narancssárga Seiko 5 Sports modellt választott GMT funkcióval. A narancs számlap felé helyezett fekete GMT mutató feldobja az óra megjelenését, és lehetővé teszi a második időzóna leolvasását egyetlen pillantással. A Hardlex kristály óraüvegen a dátumablak felett nagyító található, segítve a dátum leolvasását, a fém óraszíj pedig az eredeti SKX modellektől örökölt “jubilee” típusú, ötrészes kialakítású, amelyben a két középső szem polírozott. Érdekesség, hogy a 24 órás ráma színe két részre van osztva, így segítve a nappal és éjszaka gyors megkülönböztetését, és az ebben a kategóriában megszokott alumínium betétet Hardlex kristály váltotta fel, nagyot emelve ezzel az óra megjelenésén. Az óra ez év júniusában mutatkozott be a tesóival, a kék és fekete számlapos Seiko 5 Sports GMT-k hasonlóan vagány megjelenést kaptak.

 

Olvasd el a Seiko 5 Sports GMT modellekről szóló cikkünket! Kattints az alábbi képre!

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában, és segítség kellene a döntéshez? Annak érdekében, hogy könnyebben boldogulj, összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK