2022. 02. 24.

Grand Seiko WhiteBirch Spring Drive VS Mechanical Hi-Beat - Seiko Boutique TV - S02E27

 

A Grand Seiko Whitebirch avagy a "Nyírfa" 2021-ben mutatkozott be, és egy új korszak kezdetét jelentette a Grand Seiko történetében. Az SLGH005 modell a bemutatásától kezdve nagyon sikeresnek bizonyult, és még 2021-ben az év férfi karórájának választotta az órás világ Oszkárjának is számító GPHG zsűrije.

Az SLGH005 sikereit még szinte fel sem dolgoztuk, máris megjelent az óra Spring Drive szerkezettel készített testvére, az SLGA009 modell, amely a sikeres dizájnt a csúcstechnológiával ötvözve egy valódi remekművet alkot.

A két óra jól megfér egymás mellett, hiszen mindkét kalibernek megvan a maga saját közönsége: van aki a mechanikus Hi-Beat-re esköszik, más szerint viszont a Spring Drive a technológia csúcsa. Videónkban egymás mellé helyezzük a nyírfákat, és összehasonlítjuk őket kívül-belül.

Játssz velünk a kommenteknél!

Írd meg annak a Grand Seiko órának a referenciaszámát, amelyikből csak Spring Drive vagy csak Hi-Beat verzió létezik, de Te inkább a másikkal választanád (mechanikus, de Spring Drive-ot tennél bele, vagy éppen fordítva, Spring Drive-os az óra, de szerinted mechanikus szerkezettel lenne még jobb).

Kiváncsiak vagyunk, neked melyik tetszik jobban, a krémfehér, vagy inkább az ezüstös színű számlap. A választáshoz azt ajánljuk, gyere be a budapesti Seiko Boutique-ba, és dönts személyesen.

Nézd újra az SLGH005 óráról szóló videónkat: https://www.youtube.com/watch?v=lYiPb9Xiiio

Olvasd el az SLGA009 óráról szóló cikkünket: https://seikoboutique.hu/aktualitasok/hir/grand-seiko-slga009/
Az SLGH005 óráról szóló cikket itt találod: https://seikoboutique.hu/aktualitasok/hir/slgh005/

SLGH005G: https://seikoboutique.hu/ora/slgh005g/

SLGA009G: https://seikoboutique.hu/ora/slga009g/

 

Iratkozz fel Youtube csatornánkra: https://bit.ly/SBB_YT

Iratkozz fel hírlevelünkre: https://seikoboutique.hu/profil/newsletter/

Kövess minket Instagramon: https://www.instagram.com/seikoboutiquebudapest/

Kövess minket Facebookon: https://www.facebook.com/seikoboutiquebudapest

Látogass el weboldalunkra: https://seikoboutique.hu/

Regisztrálj a Seiko Clubba: https://seikoclub.hu/seiko-club/

Töltsd le a Seiko Club mobil alkalmazást: https://seikoclub.hu/app/

Hívj minket: +36 1 354 1204

Írj nekünk: info@seikoboutique.hu

Keresd fel üzeltünket: Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 15/d.

#WhiteBirch #SpringDrive #MechanicalHiBeat #GrandSeiko

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában, és segítség kellene a döntéshez? Annak érdekében, hogy könnyebben boldogulj, összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK