2021. 04. 09.

Ha péntek, akkor új videó a YouTube csatornánkon!

Már a negyedik videó jelenik meg ma este a nemrég indult Seiko Boutique YoTube csatornáján. A rendszeresen péntek este 19.00-kor debütáló adásokban András és Attila a legújabbb modellek bemutatása mellett, szakmai érdekességekről, a Seiko történetéről, színfalak mögötti titkokról és minden olyan témáról beszélgtenek, amiket a nezők a videó alá megírnak. 

Neo sport vs. sportura

 

A mai adásban szintén nézői kérésnek megfelelően két népszerű, de kedvezőbb áru sportos óra kerül az asztalra, amelyek mellé Attila elhozza a személyes kedvenceit is:  

 

[et_pb_video src="https://youtu.be/k7qMxfTUdQI" _builder_version="4.9.2" _module_preset="default"][/et_pb_video]

Minden héten játék nyereményekért!

Minden adással értékes nyereményeket lehet nyerni! Figyeld András és Attila kérdést, kérdéseit és válaszolj a videó alatt! A nyereteseket a sorsolás utáni hírlevelünkben személyesen is értesítjük.

 

találkozunk ma este 19.00-kor a Youtube-on!

 

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK