2023. 10. 27.

Seiko 5 Sports menni Sneakerness fesztivál!

 

Menő sneakerekhez menő óra illik, segíts nekünk válogatni! Milánó, Amszterdam és London után végre Budapestre is megérkezik a Sneakerness fesztivál! Trunk Tomi "Dablty" Seiko 5 Sports nagykövetünk és Lékai Máté, a Grand Seiko nagykövete is ott lesz november 11-én és 12-én a Millenárison, ahol a Seiko standon megnézheted majd Máté sneaker-gyűjteményének különleges darabjait, a cipőkhöz passzoló Seiko 5 Sports órákkal együtt! Itt és most még VIP jegyet is nyerhetsz a rendezvényre!

Ma esti videónk Seiko 5 Sports újdonságai a kollekció 55. évfordulójának alkalmából különleges színösszeállításokkal teremtenek retro hangulatot. A videóból minden fontosat megtudhatsz róluk, és ha élőben is szeretnéd látni őket, gyere el te is a Snekaerness-re, és keresd a Seiko standot!

 

Olvasd el kapcsolódó hírünket az órákról!

Tudj meg többet a Sneakerness-ről! Kattints ide!

Jegyvásárlás: https://oneticket.hu/sneakerness-budapest-2023

 

Ismerd meg a videóban látható órákat:

https://seikoboutique.hu/ora/SRPK09K1

https://seikoboutique.hu/ora/SRPK13K1

https://seikoboutique.hu/ora/SRPK11K1

 

JÁTSSZ VELÜNK és NYERJ VIP JEGYET a SNEAKERNESSRE!

Írd meg a Youtube-on a videó alatti kommenteknél, hogy melyik Seiko 5 Sports órát választanád a Lékai Máté videóban látható sneakeréhez, és írd meg, hogy miért! A válaszadók között egy páros VIP belépőt sorsolunk ki a Sneakerness rendezvényre! Duplázd meg esélyeidet, és játssz a Seiko Club app játékában is!
 

TOVÁBBI CIKKEK