2023. 02. 07.

Újdonság Érkezik! - Seiko Prospex Sumo Solar GMT SFK001J1 és SFK003J1

#Újdonság #Sumo #Prospex

Nemcsak új órákról, hanem egy vadonatúj szerkezetről is lehullott a lepel a napokban! Érkeznek a Seiko Prospex Sumo Solar GMT órák napelemes szerkezettel, GMT funkcióval, két gyönyörűen textúrált számlappal, kék és zöld színben. Ismerd meg az újdonságokat videónkból Attila segítségével, nézd az új adást hétfő este 7-től! Olvasd el kapcsolódó hírünket is! https://seikoboutique.hu/aktualitasok/hir/sfk001-sfk003/ Nézd újra a Sumo órákról szóló nagy videónkat! https://www.youtube.com/watch?v=rBjGQj9zjN8   Ne maradj le a premierről! Iratkozz fel a csatornánkra, és kérd az értesítést!  

 

Hasznos linkek

Iratkozz fel Youtube csatornánkra: https://bit.ly/SBB_YT Iratkozz fel hírlevelünkre: https://seikoboutique.hu/profil/newsletter/ Kövess minket Instagramon: https://www.instagram.com/seikoboutiquebudapest/ Kövess minket Facebookon: https://www.facebook.com/seikoboutiquebudapest Látogass el weboldalunkra: https://seikoboutique.hu/ Regisztrálj a Seiko Clubba: https://seikoclub.hu/seiko-club/ Töltsd le a Seiko Club mobil alkalmazást: https://seikoclub.hu/app/ Hívj minket: +36 1 354 1204 Írj nekünk: info@seikoboutique.hu   Keresd fel üzletünket személyesen: Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 15/d.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában, és segítség kellene a döntéshez? Annak érdekében, hogy könnyebben boldogulj, összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK