2024. 02. 02.

Újjászületett a Seiko Club applikáció!

Idén tavasszal már 3 éve lesz velünk a Seiko Club applikáció, Magyarország egyetlen órás alkalmazása, amit azért hoztunk létre, hogy megkönnyítsük és élvezetesebbé tegyük a magyar Seiko rajongók életét. Már a kezdetektől éreztük, tapasztaltuk, hogy elszántságunk ellenére is több gyermekbetegsége volt a fejlesztésnek, amelyeket igyekeztünk kijavítani több kevesebb sikerrel.

Most azonban teljesen új alapokra helyezve végre az egész applikáció és az azt kiszolgáló rendszer is megújult. Olvasd el hírünket, nézd meg videónkat, és tudd meg, mitől lesz sokkal jobb az új app!

 

 

Péntek este megjelenő Youtube videónkban Lichtenberger Attila és Petur András részletesen bemutatják az újjászületett Seiko Club appot, a dizájn módosításoktól kezdve a pontosságmérésen keresztül az egyes órák szervizmúltjának megjelenítéséig. Tarts velünk te is, és tedd fel kérdéseidet, mondd el javaslataidat az élő chat vagy a hozzászólások segítségével a Youtube felületén! A videópremier 19:00 órakor kezdődik.

 

Miről lesz szó a videóban?

 

 

A legfontosabb változás, hogy a Seiko Boutique weboldalt és a Seiko Club applikációt kiszolgáló új rendszernek köszönhetően mindkét felület lényegesen gyorsabb lett. A régi és új funkciók egyaránt gyorsan, megbízhatóan, stabilan működnek. A funkcionális fejlesztések a dizájn frissítésével is jártak, ezért számos helyen, így rögtön a kezdőoldalon is friss megjelenéssel találkozunk, ami ráadásul minden szezonban megváltozik. 

 

Szerviz

 

 

Az applikáció egyik legfontosabb újdonsága a szerviz menü. Ezentúl a regisztrált órák szervizmúltja nyomonkövethető az alkalmazásban, ráadásul egy interaktív felület segítségével lehetőség van a felhasználó és a szerviz közvetlen kommuikációjára is. Az app értessítést küldhet, ha szerkezetfelülvizsgálatra vagy akár elemcserére van szükség, de akkor is, ha elkészült a megrendelt javítás. Az órásmester és a felhasználó egyaránt feljegyezhetik az applikációban az elemcserét, polírozást, vagy bármilyen tevékenységet, sőt még fényképeket is tölthetnek fel.

Amellett, hogy a funkció használatával követhetővé egy-egy regisztrált óra szervizmúltja, eladáskor is sokat jelenthet a vásárló számára, hogy ellenőrizhetővé válik az óra előélete. Ráadásul az óra egyedi azonosítói lehetévé teszik, hogy a szervizmúlt akkor is láthatóvá váljon, ha a régi tulajdonos nem volt Seiko Club tag. Ilyenkor a regisztráció után a korábban feljegyzett szerviz munkalapok is láthatóvá válnak a frissen regisztrált óra adatlapján.

 

Pontosságmérés

 

 

Megújult formában ismét elérhető a pontosságmérés. A használatához egy új, egyszerűsített útmutatót helyeztünk el az applikációban, amelynek segítségével mindenki számára könnyen megérthető a funkció használata. Az app a megbízható adatok érdekében a pontosságmérés esedékességéről is emlékezteti a felhasználót. 

 

Óráim menü

 

Egy helyre kerültek a regisztrált órák, az aktuális kedvenc modellek és a legutóbb megtekintett órák. Az Óráim menü új listanézete egyszerűbb áttekinthetőséget biztosít.

A regisztrált órák oldalain könnyedén megtaláljuk az óra használati utasítását és az elektronikus formában is használható garanciajegyet, mindkettőt a képernyő jobb felső sarkában találjuk.

Itt olvashatók az óra legfontosabb adatai is, mint a vásárlás helye és ideje, a sorozatszám, vagy a következő felülvizsgálat tervezett ideje. Ezen a felületen is lehetőség van a pontosságmérés elindítására, valamint itt találjuk a szervizmúltat is, amit fentebb részleteztünk. 

 

Játékok

 

A Seiko Youtube csatorna nézői már tudhatják, hogy péntekenként a videókhoz kapcsolódóan rendszeresen ajándékokat sorsolunk ki azok között a nézők között, akik a Youtube-on vagy az applikációban szavaznak, vagy helyesen válaszolnak egy-egy feltett kérdésre. A nyereményjátékok a jövőben is megmaradnak, és mostantól - egyebek között - azt is megmutatjuk, hogy az egyes válaszlehetőségek milyen arányban kaptak szavazatokat. 

 

 

Értesítésközpont

 

Mostantól semmiről nem maradsz le, ha te is úgy akarod! Az új értesítésközpontban egy helyen gyűjtjük össze az üzeneteket, amelyeket tetszés szerint kategorizálhatsz. Döntsd el te, hogy miről küldjünk értesítést! Hírekről, videókról, vagy elegendő, ha csak a rendszerüzeneteket és esemény meghívókat kapod meg? Rajtad múlik, a téma szűrő segíségével preferenciáid szerint testre szabhatod az üzeneteket. 

 

Sok munkánk volt vele, és most úgy gondoljuk, megérkeztünk. Egy gyors, jól használható Seiko Club alkalmazást hoztunk létre, amely tényleg segítséget nyújt a Seiko óratulajdonosoknak.

Az applikció újdonságai verziófrissítés után válnak elérhetővé a készülékeden, ezért javasoljuk, hogy ellenőrizd, hogy be van-e állítva neked az automatikus frissítés, vagy esetleg kézzel kell letöltened az új verziót.

 

Amennyiben te még nem rendelkezel regisztrációval, vagy nem töltötted még le az alkalmazást, akkor a letöltéshez használd az alábbi linkeket!

 

Apple App Store: https://bit.ly/49gQIa3

 

Android Play Store: https://bit.ly/3UrlEzU

TOVÁBBI CIKKEK