2021. 11. 12.

Vásárlási tanácsok - Seiko Boutique TV - S02E12

Karácsony közeledtével elérkezettnek láttuk az időt, hogy egy kicsit beszélgessünk arról, hogy mire érdemes odafigyelni vásárláskor, akár az üzletekben, akár online. Mindannyiunknak számít a szolgáltatások és a megvásárolt termékek minősége, a garancia, a szervizlehetőségek és így tovább. Videónkban sok hasznos tanács elhangzik a témában, érdemes figyelni! Jó szórakozást!

Hasznos linkek a biztonságos vásárláshoz:

Üzletkereső: http://seiko.hu/home/uzletek/

Elérhetőségeink: https://seikoboutique.hu/kapcsolat/

Seiko Club: https://seikoclub.hu/app/

Válaszolj helyesen a videóban feltett kérdésre, és nyerj Prospex táskát megtömve ajándékokkal!

Játssz a Seiko Club appban is, és duplázd meg nyerési esélyeidet!

Iratkozz fel a csatornára, és kérd az értesítéseket, hogy ne maradj le a premierről minden pénteken este 7-től!

#SEIKO #vásárlás

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK