EPSON ROADSHOW 2020 - Think Green kezdeményezés!

Egy újabb nagyszerű eseményre hívunk, köszönhetően, hogy a Seiko Club tagja vagy! Gyere velünk és nézd meg, fedezd fel az Epson legújabb különlegességeit, nyomtatóit, projektorait, a legmodernebb környezetkímélő fejlesztéseit, kérdezz a szakértőktől!

Kattints az esemény címére és olvasd el a további részleteket!

 

EPSON ROADSHOW 2020 - Think Green kezdeményezés 

Egy újabb nagyszerű eseményre hívunk, köszönhetően, hogy a Seiko Club tagja vagy! Gyere velünk és nézd meg, fedezd fel az Epson legújabb különlegességeit, nyomtatóit, projektorait, a legmodernebb környezetkímélő fejlesztéseit, kérdezz a szakértőktől!

Mint ismeretes, 1964-ben a tokiói olimpia hivatalos időmérője a Seiko volt. Ekkor készítettük az első asztali kvarc stopperórát, amely forradalmi változás volt az időmérés történetében. És ekkor jelentkezett az igény arra is, hogy a mért időt megjelenítsük nyomtatott és kivetített formában is. Ezt az igényt elégítették ki az EPSON (a név a SON of Electronic Printing rövidítésből származik) néven megjelenő eszközök, amely márka a Seiko leányvállalata volt.

 

Az idő múlásával és a számítástechnika robbanásszerű fejlődésével a leányvállalat túlnőtte az anyacéget, illetve a cégstruktúra is többször átalakult. Ami azonban nem változott, az az együttműködés: a Seiko Watch Corporation és az EPSON egymással szoros kapcsolatban fejlesztik termékeiket: az EPSON segíti az órák elektronikai fejlődését, míg a Seiko órákban bemutatott kvarcidőmérő egység minden elektronikai termék nélkülözhetetlen része.      

Jövő hét csütörtökön, március 12-én a Park Inn By Radisson hotelben egész nap a 2020-as újdonságokat mutatják meg Nektek az EPSON szakértői, tartanak rövid előadásokat a jelenről, jövőről.

A belépés díjtalan, élj a lehetőséggel, ezzel a nappal csak nyerni lehet! Mi is jelen leszünk a legújabb Seiko és Grand Seiko különlegességeikkel, és érdeklődve várjuk az EPSON újdonságait!

Az Epson szakmai bemutatóján felül bemutatkozik vállalatcsoportunk világszerte elismert tagja, az Arizona Machinery Kft., amely az Epson ipari robotok alkalmazási lehetőségeiből ad ízelítőt.

A Seiko Magyarország előadásán bemutatjuk, hogy környezetünk védelme érdekében milyen korszakalkotó megoldások születtek. Több különleges óra mellett pedig a közel 20 millió Ft értékű Credor Eichi II. modellelt is megtekinthetitek kiállításunkon.

 

IDŐPONT ÉS HELYSZÍN:

2020 MÁRCIUS 12.

PARK INN BY RADISSON

1138 Budapest, Szekszárdi u. 16-18. A

 

PROGRAM RÉSZLETEI:

09:30-tól Érkezés, regisztráció, reggeli

10:00 – 10:30 Jó a vállalatnak, jó a környezetnek Fábián Miklós - Kereskedelmi igazgató - Epson Magyarország

10:30 – 10:45 Megtérülő befektetés a jövőbe - Harmat Ádám - WWF Magyarország

10:45 – 11:00 Mitől zöld egy iroda? - Szircsák Norbert - Colliers International

11:00 – 11:15 A jövőt mi építjük - Mészáros Attila - Telenor

11:15 – 11:30 The nature of time - Lichtenberger Attila - Seiko Magyarország

12:30 – 14:00 Ebéd

13:00 – 16:00 Networking, Epson szakmai bemutatók

 

Az esemény ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Jelentkezéshez a Seiko Club fiókodban a "Seiko Club események felületen kattintson az "Elfogadom a meghívást" gombra!