Szeretettel várjuk hétvégén a Seiko Boutiqueban!

Az elmúlt hetekben több alkalommal hirdettük a közösségi csatornáinkon keresztül, hogy hamarosan hazánkban is debütál az Astron kollekció – immár hagyományosnak mondható - limitált kiadású Novak Djokovic modellje, amely mindössze 3500 példányban készült. A várva-várt pillanat elérkezett, a világklasszis szerb teniszjátékos nevével fémjelzett óra megérkezett Magyarországra! Amennyiben megvásárolja az órát egy Head tenisztáskát adunk ajándékba, ráadásul a hétvégén a Seiko Boutiqueban vásárlók között egy Seiko Softshell kabátot is kisorsolunk!

Az elmúlt hetekben több alkalommal hirdettük a közösségi csatornáinkon keresztül, hogy hamarosan hazánkban is debütál az Astron kollekció – immár hagyományosnak mondható - limitált kiadású Novak Djokovic modellje, amely mindössze 3500 példányban készült. A várva-várt pillanat elérkezett, a világklasszis szerb teniszjátékos nevével fémjelzett óra megérkezett Magyarországra! Az óra szombattól (2016.12.03) szabadon kézbe vehető és megvásárolható a Seiko Boutique-ban, a leggyorsabbaknak ráadásul ajándékkal is kedveskedünk! 

Amennyiben megvásárolja az órát egy Head tenisztáskát adunk ajándékba, ráadásul a hétvégén a Seiko Boutiqueban vásárlók között egy Seiko Softshell kabátot is kisorsolunk!

Tudjon meg többet az óráról!