A Seiko Club Gold és Platina szintű tagjai számára egyedülálló előrendelési lehetőséget biztosítunk a hazai kínálatban korlátozott darabszámban elérhető Astron GPS Solar World-Time Novak Djokovic Limited Edition 2016 modell megvásárlására. 

Az óra formatervezése egyaránt tükrözi Djokovic ízlését és az új Astron kaliber különlegességét. A sötét gyöngyház számlap, a fekete krokodilbőr szíj és a rózsaarany bevonatú tok egy erőteljes de ugyanakkor kifinomult megjelenést biztosít, mely egyesíti a sportos megjelenést az eleganciával.

A Seiko Club Gold és Platina szintű tagjai számára egyedülálló előrendelési lehetőséget biztosítunk a hazai kínálatban korlátozott darabszámban elérhető Astron GPS Solar World-Time Novak Djokovic Limited Edition 2016 modell megvásárlására. 

 

Astron GPS Solar. A tökéletes óra a világ legjobb játékosának.

A kezdetekkor, 2014-ben, amikor a Seiko partnerének választotta, Novak Djokovic azért utazta körbe a világot, hogy teniszezőként kivívja az elérhető legnagyobb dicsőséget! Ma Novak nem csak a világ elsőszámú teniszjátékosa, de az idén júniusi Roland Garros győzelmével egyike lett annak a nyolc sportolónak a tenisztörténelemben, akik elérték a Career Grand Slam-et. Ezen döbbenetes időszak alatt Novak 25 címet nyert tíz országban, négy kontinensen.

Novak szoros időbeosztását a Seiko Astron GPS Solar órája folyamatosan végigkísérte. A nemzetközi utazás soha nem könnyű, az Astron GPS Solar technológiának köszönhetően azonban kizárólag a fény erejét használva az óra csatlakozik a GPS műholdhálózathoz és Novak egyetlen gombnyomással automatikusan beállíthatja a helyi időzóna szerinti pontos időt, bárhol a világon* 100,000 évenként egy másodperc eltéréssel.

* Az időzónák regionális/helyi változásakor kézi időzóna-választás szükséges lehet.

 

Az új Astron GPS Solar World-Time. A kevesebb több.

A Novak Djokovic Limited Edition formatervezése egyaránt tükrözi Djokovic ízlését és az új Astron kaliber különlegességét. A sötét gyöngyház számlap, a fekete krokodilbőr szíj és a rózsaarany bevonatú tok egy erőteljes de ugyanakkor kifinomult megjelenést biztosít, mely egyesíti a sportos megjelenést az eleganciával.

A Novak Astron GPS Solar karórájában található 8X22-es kaliber egy figyelemreméltó előrelépés a Seiko GPS Solar technológiájában. A tok vékonyabb, mint más GPS Solar órák*, vagy akár az eddig megjelent Astron modellek (mindössze 12,4mm, szemben a 8x széria korábbi 13,3mm-es óráihoz képest)

Az óra számlapja letisztult, minden indikátor egyetlen segédszámlapon kapott helyet, ezzel nyugodt, kifinomult eleganciát teremtve a viselő számára. A számlap egyfajta néma tisztelgés a technológia fejlettsége iránt, demonstrálja, hogy a GPS modul annyira kevés energiát igényel, hogy képes felvenni a szükséges fény mennyiséget annak ellenére is, hogy a számlap természetes anyag. 

A limitált óra hátlapja egyedi, számozott azonosítóval és Novak aláírásával van ellátva. A modell egy különleges díszdobozban érkezik, egy személyes üzenetet tartalmazó kártyával, egyenesen a sportolótól. Az órából csupán 3500 darab készül.

Az Astron GPS Solar World-Time a leglényegesebbet kínálja és semmi mást. Ezzel válik a kevesebb valóban többé.

*A Seiko kutatásai alapján (2016. Január 31.)

 Az óra adatlapjának megtekintéséhez és az előrendelés leadásához kattintson a képre!

 

 

 

 

 

Szerkezet: GPS Solar
Kaliber: 8X22
Tok: Kerámia és titánium
Tok bevonat: Titánium, szuper kemény bevonattal
Üveg: Zafír kristály
Üveg bevonat: Szuper tükröződésmentes bevonat
Szíj: Krododilbőr
Méret: 44.8mm
Vízállóság: 10 Bar
Mágneses ellenállás: 4,800 A/m
Számlap: Színezett gyöngyház
GPS vezérelt idő és időzóna beállítás
Öröknaptár 2100-ig, Jelvétel visszajelzés
Világidő funkció (40 időzóna), Nyári időszámítás, Energiatakarékos üzemmód
Pontosság: +/-15 másodperc havonta (jelvétel nélkül 5°C és 35°C közötti hőmérsékleten mérve)
Háromrészes zár biztonsági nyomógombbal