Megérkezett Magyarországra az Astron kollekció legújabb modellje, amely különleges ajánlatunk keretében 2016.09.22-ig kizárólag a Seiko Club tagjai számára előrendelhető!

A Seiko megünnepelve a 8X22-es kaliber bejelentését egy limitált szériás modellt készített, melynek meghatározó jellemzője a sötétszínű gyöngyház számlap, amely egyfajta néma tisztelgés a technológia fejlettsége iránt. Demonstrálja, hogy a GPS modul annyira kevés energiát igényel, hogy képes felvenni a szükséges fény mennyiséget annak ellenére is, hogy a számlap természetes anyag.

A Seiko Magyarország különleges ajánlatának keretében 2016.09.22-ig kizárólag a Seiko Club tagjai rendelhetik elő az Astron kollekció limitált kiadású óráját! Ne maradjon le a lehetőségről, szerezze meg mások előtt a csúcstechnológiás modellt még ma! Vegye fel a kapcsolatot a Seiko Boutique munkatársaival a +36 1 354 1204-es telefonszámon!

 

 ELŐRENDELEM!

 

Az új Astron GPS Solar kaliber. A formatervezés új dimenziója.

2012-es bejelentése óta az Astron kollekció a technológiai innováció jelképévé vált, alacsony energiafelhasználású modelljeinek köszönhetően pedig bebizonyította, hogy méltó arra a sikerre, amit a gyakorlatias megvalósítás, a hasznos funkciók és a kifinomult design hozott el számára. Az új 8X22-es kaliber tovább növeli az elvárásokat a korábbiaknál is vékonyabb tok kialakítással és a tisztán leolvasható számlappal, amely lehetővé teszi a világutazók számára, hogy egy pillanat alatt láthassák a helyi időt bárhol a világon.

 

Limitált kollekció, a 8X22-es kaliber tiszteletére

A Seiko megünnepelve a 8X22-es kaliber bejelentését egy limitált szériás modellt készített, melynek meghatározó jellemzője a sötétszínű gyöngyház számlap, amely egyfajta néma tisztelgés a technológia fejlettsége iránt. Demonstrálja, hogy a GPS modul annyira kevés energiát igényel, hogy képes felvenni a szükséges fény mennyiséget annak ellenére is, hogy a számlap természetes anyag. A tok és a tömör fémcsat titánból készült, amely egy magas keménységű, karcálló bevonatot kapott, hogy megőrizze és óvja az óra kecsességét. A limitált változathoz emellett egy ajándék bőrszíj is tartozik, amely szintén megtalálható a különleges díszdobozban. A formatervezést a föld éjszakai képe inspirálta, úgy, ahogyan talán csak a GPS műholdak láthatják az űrből, amikor sötétbe borul. A hatás így egyszerre meglepő és mégis titokzatos.

8X22-es kaliber egy figyelemreméltó előrelépés a Seiko GPS Solar technológiájában. A tok vékonyabb, mint más GPS Solar órák*, vagy akár az eddig megjelent Astron modellek (mindössze 12,4mm, szemben a 8x széria korábbi 13,3mm-es óráihoz képest). Ennek eredményeként az antenna is elkerülhetetlenül kisebb méretű lett, a Seiko mérnökei azonban sikeresen növelték a jelek feldolgozásának teljesítményét, így az érzékenység változatlan maradt, ugyanolyan egyszerűvé téve a kapcsolódást, mint eddig bármikor. Egyetlen gombnyomással az új Astron beállítja a helyi időzóna szerinti pontos időt bárhol a világon*, 100.000 évenként egyetlen másodperc eltéréssel, kizárólag a fény erejét használva. Az óra számlapja letisztult, minden indikátor egyetlen segédszámlapon kapott helyet, ezzel nyugodt, kifinomult eleganciát teremtve a viselő számára. Az Astron GPS Solar World-Time a leglényegesebbet kínálja és semmi mást. Ezzel válik a kevesebb valóban többé.

*A Seiko kutatásai alapján (2016. Január 31.)

* Az időzónák regionális/helyi változásakor kézi időzóna-választás szükséges lehet.

 

 

 

Tulajdonságok: SSE091

Titántok titán-karbid bevonattal
Kerámia ráma
Színezett gyöngyház számlap
Zafírüveg, tükröződésmentes bevonattal
Vízállóság: 10 bar
Mágneses ellenállás: 4,800 A/m
Átmérő: 44,8mm, Vastagság: 12,4mm
Kerámia és titán csat, nagyintenzitású bevonattal és háromrészes zárral, biztonsági nyomógombbal
Plusz krokodilbőr szíj
3500 darabban limitált kiadás

 

Szerkezet tulajdonságai: 8X22, GPS Solar World-Time

GPS vezérelt idő és időzóna beállítás
Intelligens naptár 2100 februárig
GPS vétel kijelzés
Világidő funkció, összes időzónával
Nyári időszámítás funkció
Energiakímélő üzemmód
Pontosság: +/-15 másodperc havonta (időzóna jel fogadása nélkül, 5 és 35 közötti hőmérsékleten)