Legyél ott Te is a zártkörű Bajnokok fogadásán és ünnepeld velünk a Kékszalag győzteseit!

Kizárólag Platina klubtagjaink számára biztosítjuk a részvételi lehetőséget a Kékszalkag győzteseinek tiszteletére szervezett Bajnokok vacsoráján Balatonfüreden, a Vitorlás étteremben. A részvételhez nem kell mást tenned, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, és kollégáink felveszik veled a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

További részleteket a címre kattintva olvashatsz az eseménnyel kapcsolatban!

Találkozzunk Kékszalag vitorlásversenyen és ünnepeljünk együtt!

Kedves Klubtagunk!

Köszönjük, hogy Platina clubtagként a Seiko Magyarország közösségnek meghatározó tagja vagy! Köszönetünket kinyílvánítva szeretnénk, ha velünk tartanál a Seiko Magyarország által támogatott Kékszalag Vitorlásverseny (2018.07.26-28) keretén belül rendezett Bajnokok Vacsoráján, a balatonfürdei Vitrolás étteremben.

A vacsora mellett a Seiko koktélbárban is várunk, ahol Szombati Gyula bartender készíti a legjobb nyári hűsítőitalokat. Az este folyamán találkozhatsz a Kékszalagon induló 600 hajó 27 kategóriájának győztes legénységeivel és az abszolút első 10 helyezett csapattagjaival. Az estére a vitorlázásra jellemző kék-fehér öltözékben várunk partnereddel. 

Az eseményen kizárólag Platina tagjaink tudnak részt venni, térítésmentes, zártkörű, de regisztráció szükséges!

 

Időpont: 2018.07.27. 19:30 

Helyszín: Vitorlás étterem, 8230 Balatonfüred, Tagore sétány. 1.

A részvételhez nem kell mást tenned, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, és kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

Ha bármi kérdésed van, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a marketing@seiko.hu e-mail címen vagy telefonon a +36-1-350 2063 telefonszámon!

 

Várunk sok szeretettel!