Tartson Ön is velünk a Kékszalag Bajnokok vacsoráján!

Kizárólag Platina klubtagjaink számára biztosítjuk a részvételi lehetőséget a Kékszalag győzteseinek tiszteletére szervezett Bajnokok vacsoráján Balatonfüreden, a Vitorlás étteremben. A részvételhez nem kell mást tenni, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

További részleteket a címre kattintva olvashat az eseménnyel kapcsolatban!

Találkozzunk a Kékszalag vitorlásversenyen és ünnepeljünk együtt!

Kedves Klubtagunk!

Köszönjük, hogy Platina clubtagként a Seiko Magyarország közösségnek meghatározó tagja! Köszönetünket kinyilvánítva szeretnénk, ha velünk tartana a Seiko Magyarország által támogatott Kékszalag Vitorlásverseny (2019.07.18-20) keretén belül rendezett zártkörű Bajnokok Vacsoráján, a balatonfüredi Vitorlás étteremben.

A vacsorán kizárólag a Kékszalagot támogató cégek vezetői, a 27 kategória győztes hajó legénységei és a Seiko vendégei vehetnek részt. Az este jó hangulatáról a zene mellett a Seiko koktélbárban Szombati Zsolt bartender gondoskodik a nyári hűsítő italokról.

Az eseményen kizárólag a Platina tagjaink tudnak részt venni. A rendezvény térítésmentes, de regisztrációhoz kötött!

 

Időpont: 2019.07.19. 19:00

Helyszín: Vitorlás étterem, 8230 Balatonfüred, Tagore sétány. 1.

Dress Code: Az estére a vitorlázásra jellemző kék-fehér öltözékben várjuk partnerével.

 

A részvételhez nem kell mást tenni, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

 

Ha bármilyen kérdése adódna, keressen minket bizalommal a marketing@seiko.hu e-mail címen vagy telefonon a +36-1-350 2063 telefonszámon!

 

Várjuk sok szeretettel!