A Seiko Magyarország a WTA Hungarian Ladies Open támogatójaként 2017. február 19-26. között meghívja Önt a Seiko VIP Páholyba, hogy együtt buzdítsuk a legjobb magyar női teniszezőket!

A részvételhez nem kell mást tennie, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, kollégáink pedig felveszik Önnel a kapcsolatot!* További részleteket a címre kattintva olvashat az eseménnyel kapcsolatban.

Szurkoljunk együtt a hazai sikerért!

Tisztelt klubtagunk!

 

A Seiko Magyarország a WTA Hungarian Ladies Open támogatójaként meghívja Önt a Seiko VIP Páholyba, hogy együtt buzdítsuk a legjobb magyar női teniszezőket! Nézze élőben Babos Tímeát és a többieket!

 

A 2017. február 19-26. között megrendezésre kerülő tornán a világranglista 33. helyezet Babos Tímea nem csak egyéniben, hanem párosban is indul, oldalán a friss Australian Open győztes cseh Lucia Safarova-val. A két teniszező közös játéka 2014-ben győzelmet ért Sydney-ben, így érdemes lesz figyelni őket a BOK Csarnokban (volt SYMA csarnok) megrendezésre kerülő eseményen! További részletek ide kattintva érhetők el!

Fogadja el meghívásunkat, jelentkezzen!

 

A Seiko Club tagjaként Ön egy gombnyomással jelentkezhet az eseményre, mi pedig vendégül látjuk a SEIKO VIP Páholyában, ahol együtt szurkolunk a legjobbaknak!* 

 

*Figyelem, az akkreditációk korlátozott számban érhetők el, így kizárólag a leggyorsabb jelentkezőknek tudunk helyet biztosítani a rendezvényen! Az "Elfogadom a meghívást" gomb megnyomása nem jelent automatikus foglalást, kollégáink MINDEN ESETBEN írásban visszaigazolják a részvételi lehetőséget a klubtag e-mail címére és pontosítják a további adatokat (résztvevő neve, részvétel napja, stb.). Visszaigazolás nélkül az előzetes jelentkezés nem jogosít fel a versenyre történő belépésre!