Tarts velünk a Kékszalag Bajnokok vacsoráján!

Kizárólag Platina klubtagjaink számára biztosítjuk a részvételi lehetőséget a Kékszalag győzteseinek tiszteletére szervezett Bajnokok vacsoráján Balatonfüreden, a Vitorlás étteremben. A részvételhez nem kell mást tenned, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, és kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

További részleteket a címre kattintva olvashatsz az eseménnyel kapcsolatban!

Találkozzunk a Kékszalag vitorlásversenyen és ünnepeljünk együtt!

Kedves Klubtagunk!

Azáltal hogy vásárlásoddal Platina tagja vagy a Seiko Clubnak, lehetőséged van részt venni zártkörű órabemutatóinkon és rendezvényeinken, ahová mások nem kapnak meghívást. Ezúttal szeretettel meghívunk Téged és Partneredet a  Seiko Magyarország által szervezett, zártkörű Kékszalag Bajnokok Vacsorájára, a balatonfüredi Vitorlás étteremben.

A vacsorán kizárólag a Kékszalag 27 kategória győztes hajó legénysége, Seiko vendégei és a támogató cégek vezetői  vehetnek részt.

Az este jó hangulatát DJ Elf zenéi és Szombati Zsolt bartender koktéljai biztosítják.

A rendezvény térítésmentes és zártkörű, ezért kizárólag visszaigazolt regisztrációval lehet részt venni!

IIdőpont:
2020.07.31. (péntek) 19:00

Helyszín:
Vitorlás étterem, 8230 Balatonfüred, Tagore sétány. 1.

Dress Code:
Az estére a vitorlázásra jellemző kék-fehér öltözékben várunk Partnereddel

 

A részvételhez nem kell mást tenned, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, és kollégáink felveszik Veled a kapcsolatot emailben vagy telefonon.

 

Ha bármilyen kérdésed adódna, keress minket bizalommal a marketing@seiko.hu e-mail címen vagy telefonon a +36-1-350 2063 telefonszámon!

 

Várunk sok szeretettel!