Mindenkit meglepetésjátékkal várunk, ráadásul minden Seiko Club Platina tagnak ajándék belépőjegyet is adunk!

Szeptember 8-10 között szeretettel várunk mindenkit Balatonkenesén, Magyarország legnagyobb vízi hajókiállításán.

Az ajándék belépőjegy pénteki napra, 2017. augusztus 8-ára szól, és Önnek nincs más dolga, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, majd emailben elküldjük a jegyet. Ezt kell annyi példányban kinyomtatni, ahányan jönni akarnak. További részleteket a címre kattintva olvashat az eseménnyel kapcsolatban.

Szeptember 8-10 között szeretettel várunk mindenkit Balatonkenesén, Magyarország legnagyobb vízi hajókiállításán. A Seiko legújabb modelljei mellett megtekinthetők, illetve kipróbálhatók a csodálatos hajók. A Balaton Boat Show a legnagyobb vízi hajókiállításként a legszélesebb hajókínálattal és kiállítói körrel, izgalmas és színes programokkal várja Önt és családját.

Időpont:
2017. szeptember 8.
10:00-18:00 óra között

Helyszín:
Kenese Marina Port
8174 Balatonkenese, Kikötő utca 2-4.

 

Tiszteletjegy Seiko Club Platina tagoknak

Az ajándék belépőjegy pénteki napra, 2017. augusztus 8-ára szól, és Önnek nincs más dolga, mint a Seiko Club események menüpontban az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani. A Tiszteletjegyet emailben küldjük ki, majd Önnek kell annyi példányban kinyomtatni, ahány fővel jönni szeretnének.

A Tiszteletjegy más időpontban nem jogosít belépésre vagy kedvezményre. 

 

Hajókiállítás Seiko értékekkel

Akár 50.000 Ft értékű ajándék! Mindenkit meglepetésjátékkal várunk!

Balaton Boat Show

Szeptember 8-10 között szeretettel várunk mindenkit a Seiko standon, Balatonkenesén, Magyarország legnagyobb vízi hajókiállításán. Aki szeret játszani és olyan pontos, mint egy Seiko óra, akár 50.000 Ft értékű kupont is nyerhet. Jöjjön és játsszon velünk!

Az értékes nyeremények mellett itt megtekintheti a Seiko legújabb és legmodernebb fejlesztésű óráit. Az elemcsere már a múlté, ismerje meg a Seiko Solar és Kinetic technikáját, a titánból készült óratokozást, illetve a GPS nyújtotta pontosságot és kényelmet. Bárhol a világon.

Seiko óraA kiállításon bemutatjuk a Grand Seiko egyik mesterművét, a Seiko manufaktúra csúcsát képviselő SBGH257 modellt. Minden egyes alkatrész a tökéletességre való törekvés jegyében kézzel kerül összeszerelésre. A 9S kaliberű mechanikus automata szerkezet hi-beat, 36000-s lengésszámmal a kronométer szabványt felülmúló pontossággal bír. A tok nagyintenzitású titánból készült, hétszer ellenállóbb a Vickers skálán, mint a rozsdamentes acél. Speciális búvár zárjával, 60 bar-os vízállóságával professzionális felhasználásra tervezték. 500 darabos, sorszámozott, limitált kiadásban jelent meg.

Megmutatjuk a GPS vezérlésű, Solar eneriaellátású Seiko Astron SSE127J1 modellt, amely a világon mindenhol a pontos időt képes mutatni. Ez az óra automatikusan igazítja a naptárat, tulajdonosának nem kell ezzel vesződnie, sőt a nyári időszámítás beállítása is csupán egy gombnyomás. A titánból készült tok és szíj ellenállósága védi a szerkezetet, így hosszútávú használatra számíthatunk. A kékes színű számlap tökéletesen kiegészíti a sportos megjelenést. Ez az az óra, amely eleganciát, valamint tekintélyt sugároz minden környezetben.

Ugyancsak megtekinthető lesz a Seiko Prospex SLA017J1 modell. A Prospex kollekció színeiben bemutatott új sportos modell tradicionális megjelenésű, a használt technológiában viszont minden tekintetben modern jegyeket képvisel. Ebben az órában kifejezetten búvár órákba szánt 8L35 szerkezet kapott helyet, melyet Shizuku-ishi Watch Studio mesterei készítenek Észak-Japánban, Moriokában. A kézzel összeszerelt és finomhangolt mestermű 2000 példányban készült, ráadásul épp most érkezett, az órakedvelők nagy örömére.

A kiállítás pénteken és szombaton 10-18, vasárnap pedig 10-17 óra között tart nyitva. Szeretettel várjuk a Seiko standján, a kikötő bárjában.