Ezért is megéri klubtagnak lenni! Klubtagságoddal nem csak kedvezményeket kapsz, hanem megköszönve hűségedet - ajándék belépővel is kedveskedünk neked! Most élőben nézheted meg a versenyt és szurkolhatsz Michelisz Norbinak.

A sorsolásban való részvételhez nem kell mást tenned, mint az "Elfogadom a meghívást" gombra kattintani, és ha Te is a szerencsés nyertesek között vagy, kollégáink e-mailben felveszik Veled a kapcsolatot.

További részleteket a címre kattintva olvashatsz az eseménnyel kapcsolatban!

Szurkoljunk együtt Norbinak!

Fogadd sok szeretettel exkluzív, csak platina és gold clubtagjaink számára elérhető nyereményjátékunkat, és vegyél részt sorsolásunkon, ahol 5-5 szerencsés nyertest ajándékozunk meg páros belépővel a Hungaroringen megrendezésre kerülő verseny vasárnapi napjára, paddock látogatással!

Michelisz Norbi Hyundai I30 N

Izgalmas hétvége elé nézünk! Francois Roberio, a WTCR promótere szerint a Hungaroringen nem a magyar, nem is a 2018-as szempontból, hanem a WTCC/WTCR eddigi legmagasabb nézőszáma jöhet össze. Ezen megállapítását arra alapozza, hogy WTCC és a TCR összevonása teljesen felpezsdítette a sportot, ráadásul a WTCR-es kocsik jobban bírják a strapát, mint a WTCC-ben használtak, így kemény és nagyon izgalmas, test test elleni harcokra számíthatunk a hétvégén, ami szintén jót tett a nézettségnek.

Hazai és kihívásokkal teli pályán indul tehát a Seiko magyarországi márka nagykövete, Michelisz Norbi. Ezt az élményt szeretnénk megosztani Veled is! Vegyél részt nyereményjátékunkban, ne szalaszd el az esélyt, hogy élőben szurkolhasson Norbinak, aki saját elmondása szerint nagyon jó eséllyel indul, az egyik legerősebb autó a mezőnyben a Hyundai, Ő pedig idén az első helyre szeretne állni a versenysorozat végén.

Ha bármi kérdésed van, bátran vedd fel velünk a kapcsolatot a marketing@seiko.hu e-mail címen vagy telefonon a +36-1-350 2063 telefonszámon!