Seiko Gold Clubtagként lehetőséget biztosítunk arra is, hogy elsőként értesüljön az új modellekről, limitált különlegességekről és rendezvényeinkről! Ez most sincs másképp, hiszen egy igazán különleges, limitált, új modellt ismerhet meg aktuális levelünkből!

A Seiko 1964-ben az első Japánban megrendezésre kerülő nemzetközi verseny hivatalos órájának kifejlesztése során alkotta meg az első, stopper funkcióval is ellátott kronográf karóráját, a Crown Chronograph modellt.

A Presage, amely a hagyományos kézműves órakészítésből és tradíciókból merít ihletet, most ezzel az új, 1964db-os Limitált Kiadású sorozattal tiszteleg az 1964-ben megalkotott modell előtt.

 Az 1964db-os limitált modellek hátlapjának mindegyikén sorszám szerepel. A karórát 70 órás járástartalékkal rendelkező mechanikus automata szerkezettel alkották meg, amely koronáról is felhúzható. A mai igényekhez igazítva a tok mérete az első modellhez képes nagyobb lett, az első modell 38,3mm átmérőjét 41,3 mm-re növelték, mellyel kiemelkedik a Presage modellek között.

SPB131J1

Ez első modell színéhez hasonló világos, és további két, zöld és fekete számlap színekben érhetők el a dátumkijelzős modellek.

 

SPB127

A tökéletes leolvashatóság érdelében a számlapon megjelenő római számokat, kiemelkedő indexeket, lumibrite felhasználásával készült mutatókat a tükröződésmentes bevonattú zafírkristály üveg mögé zárták.

 

SPB129J1

A Limitált Kiadások speciális dobozban érkeznek.