example

Grand Seiko Támogatás

Minden egyes Grand Seiko óra tervezésekor és gyártásakor a megbízhatóságot és tartósságot tartjuk szem előtt. Hasonlóan elkötelezettek vagyunk a Grand Seiko óratulajdonosok hosszú távú elégedettsége iránt. Ez az elhivatottság határozza meg eladás utáni szolgáltatásainkat is, és törekvésünket arra, hogy ezeket folyamatosan még jobbá tegyük.

A Grand Seiko értékesítés utáni szervizhálózata globálisan rendelkezésre áll, amelyben szakembereink magas szintű szakértelemmel és csúcstechnológiás berendezésekkel igyekeznek ügyfeleink igényeit maradéktalanul kielégíteni.

A globális Grand Seiko szervizhálózat nagyszámú készlettel rendelkezik minden olyan alkatrészt illetően, amely a Grand Seiko órák javításához szükséges lehet, a legtöbb esetben évekkel az óra gyártásának befejezését követően is.

A Grand Seiko órák javításának idejére vonatkozóan nincs korlátozás, és a hivatalos szervizközpontokhoz eljuttatott minden egyes órára a legnagyobb figyelmet fordítjuk.
Célunk, hogy minden Grand Seiko óra a leghosszabb ideig viselhető és élvezhető legyen, ideális esetben egy életen át, vagy tovább.

Természetesen azt nem tudjuk garantálni, hogy minden eredeti alkatrész örökké elérhető legyen, de arra törekedünk, hogy az iparágban vezető szinten biztosítsuk a vásárlás utáni szolgáltatásainkat, és a Grand Seiko tulajdonosoknak hosszú távon is teljes elégedettséget biztosítsunk.