Október 12.  a premier napja, amikor bemutatkoznak az Astron új 5x53-as GPS Solar szerkezetű modellek. A boltok kínálatába csak november végén kerülnek, de a Seiko Club Gold és Platina szintű tagjai számára egyedülálló előrendelési lehetőséget biztosítunk, a megjelenés napjától október 20-ig.

Astron GPS Solar technológia új fejezetet nyit az 5X kaliberrel, amely minden eddiginél fejlettebb funkciókat tartalmaz. Az új széria a világ legkisebb és legvékonyabb GPS Solar órája, a maga 42,9mm átmérőjével és a 12,2mm vastagságával. 

 

A Seiko Magyarország különleges ajánlatának keretében 2018.10.20-ig kizárólag a Seiko Club Gold és Platina tagjai rendelhetik elő az Astron 5X sorozat modelljeit! Ne maradjon le a lehetőségről, szerezze meg mások előtt a csúcstechnológiás modelleket még ma!  Az óra adatlapjának megtekintéséhez kattintson a képre, az előrendelés leadásához vegye fel a kapcsolatot a marketing@seiko.hu email címen kollégáinkkal!

 Seiko Astron 5X 

Seiko Astron 5X - Fejlettebb, mint valaha.

Bemutatjuk az Astron új 5X szériáját, mely a világ legkisebb és legvékonyabb GPS Solar órája, a maga 42,9 mm átmérőjével és a 12,2 mm vastagságával. Az 5X kaliber minden eddiginél fejlettebb funkciókat tartalmaz. A GPS-modul minden alkatrészének átdolgozásával, mindössze három másodperc* alatt képes átállni az egyik időzónáról a másikra. A Dual-Time szerkezet továbbfejlesztésével a központi és a segédszámlapon lévő a mutatók által kijelzett zónaidők egyetlen gombnyomással felcserélhetők. A "SMART ADJUSTER" - új finomállító zárrendszer, amely lehetővé teszi, hogy az óra tulajdonosa kisebb módosításokat végezzen a szíj hosszán szerszám használata nélkül, így a hőmérséklet vagy más hatások következtében változó csukló méretre könnyen beállítható a fémcsat is. 

*Sebesség összehasonlítása a különböző mozgások: Tokió → New York (14 órás időeltérés): 8X sorozat: 34 másodperc, 5X sorozat: 3 másodperc.

 

Az Astron 5X GPS Solar modelljei (SSH001J1 ; SSH003J1 ; SSH006J1 ; SSH007J1) között találunk egy limitált 2 000 darabos kiadású időmérőt az SSH007J1, melyet a szupernova - csillagászati jelensége inspirált.

  


 

A négy modell mellett 2019 februárjában még két további modell kerül a boltok kínálatába az SSH009J1 és SSH011J1.

 

 

 

 

 

 

 **Az órák foglalása, beérkezési sorrendben történik, a premier napjától október 12. és október 20. közötti időszakban.