2019. 12. 10.

Seiko közönségtalálkozó – egy este a bajnokainkkal

Három sportoló, három egyéniség, egy cél – a győzelem. Balázs, Kristóf és Norbi más-más sportágakban versenyeznek ugyan, de két dolog közös bennük: mindhárman rendkívüli teljesítményt nyújtanak a saját sportágukban, és mindhárman a Seiko hazai nagykövetei. Egy jó hangulatú közönségtalálkozón beszélgettünk velük az Akvárium klubban, ahol szóba kerültek a sikerek, a nehézségek, és sok vidám pillanat.

Seiko nagykövetek közös értékek mentén

A Seiko számos projektet indított már, legyen szó akár a Fabien Cousteau-val közös „Save the Ocean” projektről, mely az óceánok világának megismerését és megmentését tűzte ki céljául, vagy a világelső teniszcsillag, Novak Djokovic támogatásáról. A közös pont a támogatásokban mindig az érték volt, melyek mögött komoly munka és elismerésre méltó teljesítmény áll.

A Seiko hazai nagyköveteket is támogat, mégpedig három olyan fiatal sportolót, akik a maguk műfajában a legjobbak között vannak világviszonylatban is:

  • Baji Balázs atléta, gátfutó – Európa-bajnoki ezüstérmes, világbajnoki bronzérmes 110 méter gátfutásban, a sportág történetében első magyarként
  • Michelisz Norbert, autóversenyző – a túraautó- világbajnokság első magyarja, 2017-ben ezüstérmes, 2019-ben jelenleg az első helyen áll a Hyundai gyári pilótájaként
  • Milák Kristóf, úszó - világ- és Európa-bajnok, valamint háromszoros ifjúsági olimpiai bajnok, Michael Phelps 10 éves rekordját megdöntve 200 méter pillangóúszásban

Mindhárman közös értékeket képviselnek, és mindhármójuk személyisége tökéletesen illik a Seiko filozófiájába, és ezt érezhetően értékelik a rajongóik, szurkolóik is, akik a valódi teljesítményt keresik a felszínes csillogás helyett.

A sport365.hu stábja is jelen volt az estén, velük beszélgettünk ezekről az értékekről:

Balázs, Kristóf és Norbi a színpadon is megállták a helyüket

Az este a három fiúról szólt, ők meséltek a közönségnek arról, hogyan indultak el ezen az úton, és hogyan jutottak el ilyen messzire. Mindhárman valódi közönségkedvencként viselkedve megosztottak bensőséges pillanatokat, gyermekkori emlékeket velünk, így megismerhettük egy kicsit közelebbről őket.

Michelisz Norbi ült elsőként a kanapéra, és elmesélte a karrierje történetét az indulástól, amikor a konyhapénzt kellett a versenyzésbe fektetni, a mai napig, amikor már egy gyári versenycsapat tagjaként vezeti a világbajnokságot. Megtudhattuk azt is, milyen Norbi, amikor valami nem úgy sikerült a pályán, ahogy szerette volna, és azt is, hogy a versenyzés öröme ugyanúgy megmaradt számára a mai napig, csak a körülmények változtak az évek során.

Norbi után Milák Kristóf érkezett a színpadra, akivel arról beszélgettünk, hogyan tűri a monotonitást az edzéseken, illetve hogy egyáltalán monotonitásként éli-e meg a hosszokat a medencében. Szóba kerültek Michael Phelps elismerő szavai, melyre Kristóf nagyon büszke (joggal), és a titokra is fény derült, ami miatt Kristóf annyival jobb teljesítményre képes, mint az többi versenyző. Saját elmondása szerint az átlagon felüli regenerációs képessége segíti abban, hogy amikor a többiek fáradni kezdenek, ő akkor indul el igazán…

Harmadikként Baji Balázs kisfilmjét néztük meg, és élhettük át újra a 110 gáton szerzett érem izgalmát. Balázs mesélt arról, hogy sok éven keresztül nem volt sérülése, ám 2019 elején mégis műteni kellett a combját és a térdét is, de folyik a rehabilitációja. A találkozóra is már egy olyan edzésről érkezett, ahol versenymagasságban tudott futni – mindenki szorított neki, hogy az olimpiára újra csúcsformában legyen a leggyorsabb magyar állatorvosunk.

Mindhárom bajnok megállta a helyét a színpadon is, megbeszélték, ki hogyan teljesítene a többiek pályáján, amiből vidám pillanatok születtek. A közönségtalálkozó ajándéksorsolással és dedikálással, közös fotózkodással folytatódott, és az este végén mindenki azzal az érzéssel indult haza, hogy folytatódnia kell a Bajnokok találkozójának a jövőben is.

A találkozó képeit a lenti galériában végiglapozhatod:

Értesülj elsőként újdonságainkról, limitált különlegességeinkről, rendezvényeinkről!

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK