A kezdetekkor, 2014-ben, amikor a Seiko partnerének választotta, Novak Djokovic azért utazta körbe a világot, hogy teniszezőként kivívja az elérhető legnagyobb dicsőséget! Ma Novak nem csak a világ elsőszámú teniszjátékosa, de az idén júniusi Roland Garros győzelmével egyike lett annak a nyolc sportolónak a tenisztörténelemben, akik elérték a Career Grand Slam-et. Ezen döbbenetes időszak alatt Novak 25 címet nyert tíz országban, négy kontinensen. 

Novak szoros időbeosztását a Seiko Astron GPS Solar órája folyamatosan végigkísérte. A nemzetközi utazás soha nem könnyű, az Astron GPS Solar technológiának köszönhetően azonban Novak egyetlen gombnyomással beállíthatta a megfelelő időzónát. Kizárólag a fény erejét használva az óra csatlakozik a GPS műholdhálózathoz és automatikusan beállítja a helyi időzóna szerinti pontos időt, bárhol a világon* 100,000 évenként egyetlen másodperc eltéréssel.

 

Az új Astron GPS Solar World-Time. A kevesebb több. 

A Novak Astron GPS Solar karórájában található 8X22-es kaliber egy figyelemreméltó előrelépés a Seiko GPS Solar technológiájában. A tok vékonyabb, mint más GPS Solar órák**, vagy akár az eddig megjelent Astron modellek (mindössze 12,4mm, szemben a 8x széria korábbi 13,3mm-es óráihoz képest)

Az óra számlapja letisztult, minden indikátor egyetlen segédszámlapon kapott helyet, ezzel nyugodt, kifinomult eleganciát teremtve a viselő számára. Az Astron GPS Solar World-Time a leglényegesebbet kínálja és semmi mást. Ezzel válik a kevesebb valóban többé.

Novak Djokovic Limited Editon. A legjobb Astron a világ legjobb játékosának!

A Novak Djokovic Limited Edition formatervezése egyaránt tükrözi Djokovic ízlését és az új Astron kaliber különlegességét. A sötét színű gyöngyház számlap és a fekete bőrszíj a rózsaarany tokkal kiegészülve markáns, mégis egyedi megjelenést biztosít, amely egyesíti a sportot és eleganciát.

Minden limitált óra hátlapja egyedi, számozott azonosítóval és Novak aláírásával van ellátva. A modell egy különleges díszdobozban érkezik, egy személyes üzenetet tartalmazó kártyával, egyenesen a sportolótól. Kizárólag 3500 darab készül. Az óra világszerte novemberben mutatkozik be a Seiko Boutiqueokban!


Szerkezet: GPS Solar
Kaliber: 8X22
Tok: Kerámia és titánium
Tok bevonat: Titánium, szuper kemény bevonattal
Üveg: Zafír kristály
Üveg bevonat: Szuper tükröződésmentes bevonat
Szíj: Krododilbőr
Méret: 44.8mm
Vízállóság: 10 Bar
Mágneses ellenállás: 4,800 A/m
Számlap: Színezett gyöngyház
GPS vezérelt idő és időzóna beállítás
Öröknaptár 2100-ig, Jelvétel visszajelzés
Világidő funkció (40 időzóna), Nyári időszámítás, Energiatakarékos üzemmód
Pontosság: +/-15 másodperc havonta (jelvétel nélkül 5°C és 35°C közötti hőmérsékleten mérve)
Háromrészes zár biztonsági nyomógomb

A Seiko Boutique webáruházában
már leadhatja előrendelését az órára!

* Az időzónák regionális/helyi változásakor kézi időzóna-választás szükséges lehet.
**A Seiko kutatásai alapján (2016. Január 31.)