Novak rendkívüli sikereket ért el azóta, hogy 2014-ben úgy döntött, bizalmat szavaz a Seiko számára. 25 tornagyőzelmet szerzett - beleértve 6 Grand Slam trófeát - valamint a világ elsőszámú teniszjátékosa volt 28 egymást követő hónapon keresztül. Természetesen ez a siker nem a mi érdemünk, de büszkék vagyunk arra, hogy mindig segíthettük Novak időbeosztását miközben körbeutazta a világot beállítva a figyelemreméltó rekordot. Akárhol szerzett dicsőséget teniszjátékával az Astron GPS Solar órája a Föld körül keringő műholdhálózathoz kapcsolódva, egyetlen gombnyomással pontosította a helyi időt, kizárólag a fény erejét használva.

Büszkén jelentjük be, hogy Novak egészen 2020-ig meghosszabbítva a közös szerződést újabb négy évre időmérő partnerének választott bennünket. Az együttműködés részeként a Seiko és a világklasszis sportoló közösen dolgozik majd azon, hogy olyan órákat tervezzen, amelyek minden élethelyzetben tökéletes viseletet nyújtanak számára: Astron az utazáshoz, Premier a különleges alkalmakkor és Prospex a szabadtéri sportoláshoz.

A kezdetek óta támogatjuk Novak közhasznú alapítványát és továbbra is folytatni fogjuk ezt a tevékenységet. A világ és Szerbia gyermekeiért végzett pártfogói munkája példaértékű, így büszkék vagyunk arra, hogy anyagilag is segíthetjük törekvéseit.

A szerződés aláírását követően Novak Djokovic a következőt mondta: „El vagyok ragadtatva, hogy újabb négy évre megújítottuk a partnerségünket. Az elmúlt három év fenomenális volt és büszke vagyok rá, hogy a Seiko család tagja lehetek. Nagyon kíváncsian várom, hogy folytatódik ez a nagyszerű együttműködés.”

Shinji Hattori a Seiko Watch Corporation elnök-vezérigazgatója elmondta „Rendkívüli kiváltság és öröm számunkra, hogy együtt dolgozhattunk az elmúlt három évben és továbbra is elkötelezetten folytatni fogjuk Novak támogatását lenyűgöző karrierjének következő szakaszában.”

A Seiko nagyon hálás Novak bizalmáért és a hitért, amit újra a vállalatba fektetett. Mind mi, mind pedig az óráink alig várják az előttünk álló izgalmas időszakot. Sok sikert kívánunk Djokovic számára az elkövetkező négy év során a pályán és azon kívül is.

 

A Seiko idén is meglepte az órakedvelőket egy Novak Djokovic aláírásával ellátott limitált kiadású Astron órával. A különleges óráról ITT olvashat! Az órát pedig megvásárolhatja a Seiko Boutiqueban, vagy webáruházunkban.