Az új generáció igazi egyéniségeire és sokrétű életstílusára megalkotott kollekció modelljei az órák szerelmeseit feltűnő dizájnnal, élénk számlapokkal, megdöbbentő és egyedi megjelenéssel ragadja magával. 

 


 Egyedi, kifinomult, stílusos, kreatív, Seiko.

Az új kollekció: Seiko 5 Sports. Új logóval, 27 új modellel, 5 stílusiránnyal  

Az új generáció igazi egyéniségeire és sokrétű életstílusára megalkotott kollekció modelljei az órák szerelmeseit feltűnő dizájnnal, élénk számlapokkal, megdöbbentő és egyedi megjelenéssel ragadja magával.

A Seiko 5 Sports valódi hagyományokon alapul, mégis új utat mutat az 5 fő stílusvonalban megalkotott 27 egyedi modelljével, amely változatos és sajátos designnal lehetővé teszi, hogy viselője igazán kifejezhesse személyiségét a mindennapokban. Elég egyszerűen csak végig nézni a modelleken, hiszen rögtön kiemelkedik a személyiségünket és életstílusunkat legjobban tükröző időmérő.

 Mutasd meg a saját stílusod és válaszd ki a hozzá illő Seiko 5 Sports modellt! 

#SHOWYOURSTYLE

 

Sport  - Lépj túl a megszokotton!

A Sport egymagában jelenti a határok feszegetését, összpontosítást a célra, állandó küzdelmet saját magaddal, az ellenfeleiddel és az idővel egyaránt. Több száz sport bármelyikét is választod szenvedélyednek, a legújabb Seiko 5 Sport kollekciót arra tervezték, hogy a megszokott teljesítményt is átlépve minden akadály leküzdésében megbízható támogatást nyújtson. 

 

 

 

SRPD51K1 - A megszokotton túl

 

Suit - A kifinomultság hatalma

Ez a kollekció a kifinomultság és sportosság összehangjaként kelt életre. Hogy miben rejlik a kifinomultság hatalma? Egy belső és külső összhangban, az igényesség, műveltség és megfontoltság értékein alapszik, mely külső megjelenésében is az időtálló minőségre törekszik.

 

 

SRPD73K1 - A kifinomultság hatalma

 

Specialist - Stílusosság minden pillanatban

Pontosság, precízió, magas szintű tudás és elfoglaltság jellemez minden szakembert. A Specialist kollekció megalkotásakor arra törekedtek az órásmesterek és a tervezők, hogy a megbízható működés mellett a sűrű hétköznapok minden pillanatában stílusos megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek.

 

 

 

SRPD76K1 - Stílusosság midnen pillanatban

 

Street - Kövesd a saját utad!

A Street kollekció stílusa jelképezi azon személyiségeket, akiket a kalandok és az élmények felfedezése határokat nem ismerve visz új utakra. Mindezt megjelenítve és megbízható, pontos működéssel párosítva időtálló társként kíséri a kalandorok útját a kollekció bármely órája.

 

 

 

SRPD79K1 - Kövesd a saját utad

 

Sense - A kreativitás a részletekben rejlik

Az alkotás és a kreativitás mind merészséget, impulzivitást, nyitottságot és a mindennapi megszokások megkérdőjelezését igényli. A Sense kollekció stílusát a kreativitás folyamatos fejlődése és mozgalmas kihívások támogatása ihlette. 

SRPD77K1 - A kreativitás a részletekben rejlik

 

Milyen hagyományokon és történelmen alapszik az új kollekció?

A Seiko 5 Sports 50 éven át folyamatosan magas szintű megbízhatóságot, teljesítményt és értéket képviselt a mechanikus órák szerelmesei számára. Most pedig egy teljesen új dizájnnal és új kollekcióval született újjá a kollekció.

 1963-ban született meg az első Seiko 5 modell, a Seiko Sportmatic 5. Ez nem csak a Seiko, hanem Japán legelső automata órája is volt egyben. A modell nevében jelölt '5' kifejezés a legfontosabb tulajdonságait mutatja: automata szerkezet, dátumkijelző három óránál, vízállóság, süllyesztett korona négy óra elhelyezkedésében, valamint ellenálló tok és szíj. Ezek a specifikációk együttesen az új főrugóval és ütésálló rendszerrel alkotják a Seiko 5 jellegzetes megjelenését és teljesítményét.

 1968-ban született meg a Seiko 5 Sports. Mind a nők és mind a férfiak körében folyamatosan nőt az igény egy olyan órára, amely a sportban is megbízhatóan támogatja viselőjét.

 Az elkövetkező évtizedek során a Seiko 5 Sports óra nemzetközi szinten is nagy sikereket ért el, különösen a fiatalabb generáció körében, amelyet a minden élethelyzethez jól illeszkedő kialakításának, egyedi megjelenésének és kiemelkedő teljesítményének köszöntet.

 

 

Az első 1968-ban készített Seiko 5 Sports óra

Az új Seiko 5 Sports a korábbi kollekciók öt évtizedének sikeréből merít ihletet, és dizájnja a Seiko egyik legkedveltebb sportóráját, az SKX modellt tükrözi vissza.

 Az új kollekció minden változata az SKX modellel megegyező óratokkal, hasonló nyíl alakú percmutatóval, egyedi indexekkel és egy irányban forgó lünettával rendelkezik.

 Különbségeket jelent a korábbi SKX kollekcióhoz képest, hogy 200 méter helyett 100 méteres vízállósággal bír. A korábbi 7s26 kalibert helyet pedig, a már említett 4R36 kaliber lett elhelyezve a modellekben.

 

4R36 Kaliber

  • Féllengés szám: 21,600 / óra (6 ütés/másodperc)
  • Járástartalék: 41 óra
  • Kövek száma: 24

 

Specifikáció

Nemesacél óraszíj háromrészes zárral, biztonsági (SRPD51)

Nemesacél fonott óraszíj Kétrészes csúszózár (SRPD73)

Szilikon / Bőrszíj hagyományos zárral (SRPD76)

Textil óraszíj hagyományos zárral (SRPD77)

Szilikon / Bőrszíj hagyományos zárral (SRPD76)

Hardlex üveg

10 bar vízállóság

Menetes üveghátlap

Egyirányba forgatható ráma

 ø 42,5 mm

 

Tekintsd meg az összes modellt ide kattintva!