2021. 02. 05.

Valentin-napi meglepetés - Egy különleges modell egy különleges alkalomra

A Valentin-nap több évszázados hagyomány, a szerelmesek napja. Ezen a napon ajándékokkal lepik meg egymást a párok, ez mára már az egész világon elterjedt szokássá vált. A Seiko idén is segít az ajándékozásban, segít egy különleges modellel, mely kiváló ajándék lehet az igényes hölgyek részére.

Valentin-nap, a szerelmesek napja

Talán sokan nem ismerik pontosan ennek a napnak az eredetét, mely a 14. században élt püspöknek, Szent Bálintnak köszönhető, aki a jegyespároknak esketésükkor ajándékot is adott.

A legenda szerint a fiatal házasok, jegyesek és szerelmesek védőszentje február 14-i kivégzése előtt üzenetet küldött szerelmének a következő szöveggel: “A te Valentinod”. Innen ered az üzenetek és ajándékok küldése, mely a 20. század elejétől világszerte elterjedt Angliától Amerikán át Japánig, ahol egyébként ezen a napon a hölgyek ajándékozzák meg párjukat csokoládéval.

SUP450 Valentin-nap

A Seiko ajánlata Valentin-napra

Ez a nap az egyik legjobb lehetőség arra, hogy kimutassuk szeretetünket, tegyük ezt akkor ehhez méltóan. A Seiko idén is készült egy Valentin-napi modellel, amely megdobbantja majd egy igényes hölgy szívét. 

A Seiko SUP450P1 modell minden szempontból tökéletes női óra. Megjelenése elegáns és csillogó, mérete visszafogott és kényelmes, anyaga nemes és időtálló.

A 30.5 mm-es átmérőjű tok mindössze 7 mm vastag, a nemesacél tok rózsaarany bevonatot kapott, így egyszerre elegáns és tartós kivitelű lett. A barna színű bőr szíj amellet, hogy jól harmonizál a tok színével, különleges szatén felületével nőies és modern, nem hétköznapi stílusú darab, ékszerként viselhető.

A Swarovski kristályok csillogása

Az óra bővelkedik a csillogó kövekben. A rámát 45 darab valódi Swarovski kristály díszíti, a számlapon pedig az indexek egy része is színes kristályból készült.

Maga a számlap az egyik legkülönlegesebb része a Valentin-napi órának. A gyöngyház fénye a megvilágítástól függően változik, az arany és a kristály indexek az arany mutatókkal szikrázó eleganciát kölcsönöznek neki.

Külön érdekessége a számlapnak az aszimmetrikus mintázata, mely apró négylevelű lóherékkel hoz majd szerencsét a viselőjére - elegáns, játékos és modern egyszerre.

A Seiko SUP450P1 modell solar kvarc kaliberrel készült, melyet a fény energiája működtet. Ez kényelmes és biztonságos megoldás, hiszen az óra mindig pontos lesz, és az elemcserékkel sem kell törődni, csak használni minden nap.

Seiko SUP450P1 műszaki adatok

  • szerkezet: V115 solar kvarc
  • tok: nemesacél, rózsaarany bevonattal
  • átmérő: 30.5 mm
  • vastagság: 7 mm
  • vízállóság: 3 bar
  • szíj: szatén felületű bőr
  • díszítés: 45 db Swarovski kristály a rámán

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK