2021. 09. 22.

Mostantól 5 év garancia minden Grand Seiko modellre - a minőség kötelez

Grand Seiko garancia

Egy márka önmagába vetett hitét jól jellemzi a termékeire vállalt garancia és annak feltételei. A Grand Seiko tudja, hogy valamennyi Grand Seiko óra kifogástalan minőségben készül el, hiszen a stúdiók magasan képzett mestereinek tudása és gyakorlata biztosítja ezt. Ezt a hitvallását tanúsítja a vállalat azzal, hogy mostantól 5 évre emeli valamennyi Grand Seiko modell garancia idejét.

5 év garancia minden Grand Seiko modellre

A Grand Seiko több, mint hatvan éves története a minőségi, manufakturális óragyártás története. A márka 2010 óta érhető el világszerte a hivatalos forgalmazásban is, és ahogy nőtt az ismertsége és az elfogadottsága a legfelső kategóriás órák világában, úgy bővítette folyamatosan a szerviz tevékenységeinek színvonalát, hiszen a hosszan tartó megbízható működés nélkülözhetetlen alapja a folyamatos és szakszerű karbantartás.

Most büszkén jelenthetjük be, hogy a minőség olyan szintre ért, amely lehetővé tette valamennyi, hivatalos forgalomban vásárolt Grand Seiko modell garanciaidejének háromról öt évre történő növelését.

Grand Seiko szerviz

Mikortól érvényes a megemelt garanciaidő?

Az új, öt éves garanciaidő 2021. október 1-től lép életbe, ám jó hír azoknak, akik a 2021-es évben vásárolták új Grand Seiko órájukat, hogy innentől kezdve valamennyi 2021. évben vásárolt órára is vonatkozik a megemelt garanciaidő, január 1-től kezdve.

A Grand Seiko modelleket online regisztráljuk a vásárláskor, így a szerviztörténet egyszerűen és biztosan követhetővé válik majd.

Grand Seiko 5 év garancia

Mire érvényes az 5 éves garancia?

Az új, öt éves garanciaidő valamennyi újonnan vásárolt Grand Seiko óra minden elemére érvényes lesz, vagyis a tok, a szerkezet és a szíj (fémszíj vagy fémcsat) is megkapja a kiterjesztett védelmet, a karbantartás és az esetleges javítás pedig a világszerte növekvő számban elérhető Grand Seiko szerviz központokban történik, melyekben csak magasan képzett szakembereink dolgoznak, biztosítva a szerviz folyamatok legmagasabb minőségét továbbra is.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK