2021. 11. 05.

GPHG 2021 - A Grand Seiko SLGH005 modell a Men’s watch kategória győztese

GPHG SLGH005

A Grand Prix d’Horlogerie de Genève az óraiapar leghitelesebb megmérettetésévé vált mára. A szakemberekből álló nemzetközi zsűri döntése alapján a 2021-es év díjazottja a férfi óra kategóriában a Grand Seiko SLGH005 modellje lett, amely méltó elismerése a több, mint hatvan évnyi fejlesztésnek és fejlődésnek.

November 4-én, csütörtökön este tartották Genfben, a Théatre de Léman impozáns épületében az óraipar Oscar-díjaként is emlegetett Grand Prix d’Horlogerie de Genève díjak átadását.

14 kategóriában díjazták az órák világának legjobbjait a 2021-es évben, és további 6 díj talált gazdára az óraipar különböző területein elért eredményekért.

 

 

A 2021-es évben a Grand Prix d’Horlogerie de Genève Men’s Watch (Férfi óra) kategóriájának győztese a zsűri döntése alapján a Grand Seiko Hi-Beat 36000 80 Hours SLGH005 modell lett.

A díj értékét emeli, hogy 2021-ben immár 30 tagú a zsűri, valamennyien ismert és elismert nemzetközi szereplői az óraiparnak akár a gyártás, akár a média területéről, és ismert gyűjtő és történész is szerepel a tagok között.

A tagok zárt ajtók mögött, titkos szavazással választják ki a 84 nevezett modell közül azt a 14-et, amelyek végül büszke birtokosai lehetnek a díjaknak.

Frédéric Bondoux, a Grand Seiko Europe elnöke

A díjat Frédéric Bondoux, a Grand Seiko Europe elnöke vette át, majd megköszönte azt maga Akio Naito, a Seiko Watch Corporation elnöke, aki videobeszélgetésben Tokióból csatlakozott a díjátadóhoz.

Akio Naito a beszédében többek között azt mondta: „Ez az óra jól példázza a Grand Seiko véget nem érő törekvését az óragyártás legmagasabb szintjére jutni minden szempontból. Megtiszteltetés számunkra, hogy a Grand Seiko órakészítés minőségi hagyományát és szellemiségét elismerik iparágunk legfontosabb díjátadó ünnepségén.”

Akio Naito, a Seiko Watch Corporation elnöke

 

A Grand Seiko SLGH005 modellről írt részletes összefoglalónkat (képekkel) itt elolvashatod:

https://seikoboutique.hu/aktualitasok/hir/slgh005/

 

SLGH005

 

A kivételes modellről készült videónkat pedig itt tudod megnézni:

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK