2023. 06. 20.

A Prospex nyerte az Ezüst Szalagot!

Hajrá Prospex!

A győztesek

A győztesek


Ha követed a Seiko Magyarország vitorláscsapatának új Facebook oldalát, akkor biztosan tudod, hogy milyen elszántan készül a Prospex-Delta Sailing Team az idei Kékszalag vitorlásversenyre! A fiúk minden adandó alkalmat kihasználva készülnek a Balaton legnagyobb versenyére, edzéseken és éles versenyeken is gyűjtik az értékes tapasztalatokat a hajóról, a Balatonról és a közös munkáról. 
 

A Prospex az Ezüst Szalagon

A Prospex az Ezüst Szalagon

Éles helyzetekből nem volt hiány a június 3-áról 4-re virradó éjszakán megtartott Ezüst Szalag versenyen, ahol a Prospex Team ez első helyen célba érve megszerezte a verseny fődíját, az ezüst tálcát és kupát. A Balatonföldvár-Balatongyörök-Balatonföldvár távot miindössze 6 óra, 15 perc és 53 másodperc alatt teljesítette a csapat. Az éjszakai túraversenyen főként gyenge szél volt jellemző, de a változó időjárási viszonyok miatt  tökéletes edzésnek bizonyult a Kékszalagra, hiszen tesztelhettük és összemérhettük új fejlesztéseinket a versenytársainkkal.

Telihold kísérte a hajót

Telihold kísérte a hajót

Nézd meg képeinket a versenyről, ahol a csapat előbb gyönyörű napsütésben, majd naplementében és a végén pedig csodás teliholdas éjszakában vitorlázhatta végig a távot. A képeket és a videókat a Pospex-Delta Sailing Team Facebook oldalán találod.

A csapat oldalát azért is érdemes követni, mert a versenyekről, így a Kékszalagról is élő közvetítést nézhetsz, videós összefoglalókat és látványos fotókat találsz, valamint biztosan értesülsz a csapatot érintő hírekről, promóciókról, nyereményjátékokról is.

Az alábbi látványos videóban az Ezüst Szalagról mesélnek a csapat tagjai, miközben betekintést nyerhetsz a kulisszák, vitorlák mögé.

Büszkék vagyunk a csapat tagjaira az Ezüst szalagon elért első helyért éppúgy, mint a sok-sok befektetett energiáért, az elszántságért és a lelkesedésért ami viszi előre a hajót és a csapatot egyaránt! Szeretnénk megosztani veletek is ezt az érzést, ezért az Ezüst Szalag első helyezettjének járó vándordíjat, a serleget és az ezüst tálcát a Seiko Boutique Budapest Prospex vitrinében helyeztük el, ahol minden érdeklődő megtekintheti! 

Szeretettel várunk Téged is, gyere el, és nézd meg élőben is a díjat! 

A vándordíj

A vándordíj

TOVÁBBI CIKKEK