2023. 03. 23.

Seiko Astron Médecins Sans Frontières Collaboration Limited Edition

 

Mindössze 800 darab készül a Seiko Astron kollekcióba érkező SSH133J1 órakülönlegességből, amely az Orvosok Határok Nélkül szervezettel együttműködésben jött létre.

 

Egy különleges együttműködés

A Seiko Astron célja egy jobb társadalom megteremtése azáltal, hogy fejlett GPS-solar technológiájának segítségével a legnagyobb pontosság mellett mutassa az időt a világon bárhol, bármikor.

Az Orvosok Határok Nélkül szervezet tevékenysége sok közös vonást hordoz az Astron szellemiségével. A Médecins Sans Frontières-hez csatlakozó orvosok munkája során minden másodpercnek jelentősége van, és küldetésük átível országhatárokon annak érdekében, hogy gyors és hatékony orvosi humanitárius segítséget nyújtsanak ott és akkor, ahol és amikor arra szükség van.

Szimbolikus piros részletek

Az óra számlapjának ezüst és fehér színeit a szervezet szimbolikus piros árnyalatára festett, kontrasztos részletek teszik teljessé. A kerámia lünetta ragyogóan fényes fehér fényezést kapott, amely fokozza az óra eleganciáját, a luxus érzetét keltve.

Az első Astron szilikon szíjjal

Az SSH133J1 órához az Astronok történetében először egy extra kéttónusú szilikon szíj is tartozik, amely az MSF piros-fehér színével erősíti az óra üzenetét. A limitált kiadás egy egyedi díszdobozt is kapott.

Az SSH133J1 modellben az Astron kollekció 5X53 szerkezete dolgozik. Az 5X53 kaliber a valaha volt legfejlettebb Astron GPS Solar kaliber, amely méretével, műszaki megoldásaival és alacsony energiaigényével a csúcskategóriát jelenti a high-tech óraszerkezetek között. Az óra tokja és szíja titánból készült, amely az acélénál 40 százalékkal könnyebb, a Seiko “Super-hard coating” eljárásának köszönhetően pedig a karcoknak is hosszan ellenáll. Az óraüveg tükröződésmentes bevonattal ellátott zafírkristály.

Az újdonság várhatóan 2023 áprilisában érkezik a Seiko Boutique Budapest üzletébe, fogyasztói ára 1 200 000 Ft. Az óra és a szerkezet további jellemzőiről az óra adatlapján tájékozódhatsz. Kattints ide a megnyitáshoz!

 

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában és segítség kellene a döntéshez? Ennek érdekében összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK