2023. 04. 06.

Grand Seikoval a felhők fölött. SBGH311 - Seiko Boutique TV - S03E32

A felhők felett

#GrandSeiko #HiBeat #újdonság

A felhőtengerbe burkolózó Iwate hegy különleges látványa ihlette meg a Grand Seiko dizájnereit, amikor az SBGH311 karóra egyedi számlapját tervezték. A látványos mintázat ezúttal nemcsak az óra számlapján, hanem a háulján is megjelenik, ahol a megszokottól eltérő, kör alakú rotor mintájában köszön vissza. Az óra megjelenéséhez méltó, csúcstechológiás Hi-Beat mechanikus automata szerkezetet rejt, amely másodpercenként 10 ütés mellett naponta -3/+5 másodperces pontosságot nyújt. Még többet megtudhatsz az újdonságról videónkból, amelynek premierje a megszokott időpontban, péntek este 19 órakor lesz. Tarts velünk, és hogy ne maradj le, kérd a Youtube-tól a premier előtti értesítést!

Köszönjük, hogy megnézted a videót! Jelezd nekünk egy lájkkal, ha tetszett az adás! Iratkozz fel a csatornára, ha eddig nem tetted, és kapcsold be az értesítéseket, hogy mindig tudd, ha friss videóval jelentkezünk!

Nézd meg az SBGH311G karóra adatlapját!

https://seikoboutique.hu/ora/sbgh311g/

Olvasd el kapcsolódó hírünket!

https://seikoboutique.hu/aktualitasok/hir/9s-anniversary-limited-edition/

 

 


Hasznos linkek

Iratkozz fel Youtube csatornánkra: https://bit.ly/SBB_YT

Iratkozz fel hírlevelünkre: https://seikoboutique.hu/profil/newsletter/

Kövess minket Instagramon: https://www.instagram.com/seikoboutiquebudapest/

Kövess minket Facebookon: https://www.facebook.com/seikoboutiquebudapest

Látogass el weboldalunkra: https://seikoboutique.hu/

Regisztrálj a Seiko Clubba: https://seikoclub.hu/seiko-club/

Töltsd le a Seiko Club mobil alkalmazást: https://seikoclub.hu/app/

Hívj minket: +36 1 354 1204

Írj nekünk: info@seikoboutique.hu

 

Keresd fel üzletünket személyesen: Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 15/d.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában, és segítség kellene a döntéshez? Annak érdekében, hogy könnyebben boldogulj, összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK