2023. 04. 03.

Újdonság Érkezik! - Egy genfi újdonság, ami a hírekben nem szerepelt!

Watches And Wonders

A Genfben megrendezett Watches and Wonders az órás világ egyik legjelentősebb eseménye, amelyen a Grand Seiko már második éve van jelen kiállítóként. A rendezvényen a tavalyi évhez hasonlóan idén is több jelentős újdonság bemutatkozott, köztük a Grand Seiko oroszlánját megelevenítő ékszeróra gyémántokkal és csodakék zafír kövekkel, a kézzel gravírozott titán tokos "White Birch", vagy a legelső mechanikus automata chronograph modell, amely a találó Tentagraph nevet kapta. Videónkban minden fontos információt megtudhatsz az előbb felsorolt három újdonságról, és megismerhetsz még egy negyedik modellt is, amivel talán kevesebbet foglalkozott eddig a média, azonban semmiképpen sem szabad szó nélkül hagyni. Hogy melyik az a modell, az este kiderül: ismerd meg a Grand Seiko új Divers' karóráját Attila tolmácsolásában hétfő este 19 órától!

Olvasd el kapcsolódó hírünket!

https://seikoboutique.hu/aktualitasok/hir/waw-2023/

 

 

 

Hasznos linkek

Iratkozz fel Youtube csatornánkra: https://bit.ly/SBB_YT

Iratkozz fel hírlevelünkre: https://seikoboutique.hu/profil/newsletter/

Kövess minket Instagramon: https://www.instagram.com/seikoboutiquebudapest/

Kövess minket Facebookon: https://www.facebook.com/seikoboutiquebudapest

Látogass el weboldalunkra: https://seikoboutique.hu/

Regisztrálj a Seiko Clubba: https://seikoclub.hu/seiko-club/

Töltsd le a Seiko Club mobil alkalmazást: https://seikoclub.hu/app/

Hívj minket: +36 1 354 1204

Írj nekünk: info@seikoboutique.hu

 

Keresd fel üzletünket személyesen: Budapest, Bajcsy-Zsilinszky u. 15/d.

További Cikkek

óra kereső

Találja meg az Önhöz illő Seiko órát!

Nehezen boldogulsz a divat és stílus világában, és segítség kellene a döntéshez? Annak érdekében, hogy könnyebben boldogulj, összegyűjttünk néhány tanácsot, amelyeket mindenképp érdemes átnézned.
[et_pb_button button_text="Megtekintés" button_alignment="center" _builder_version="4.4.1" custom_button="on" button_bg_color="rgba(208,202,202,0)" button_border_color="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_color_last_edited="off|desktop" button_bg_color__hover_enabled="on|hover" button_bg_color__hover="rgba(208,202,202,0.5)" button_bg_enable_color__hover="on" button_border_color__hover_enabled="on|hover" button_border_color__hover="rgba(208,202,202,0)"][/et_pb_button]

TOVÁBBI CIKKEK