2023. 04. 14.

Vizek hátán, csillagok közt a Prospex asztrolábiummal! - Seiko Boutique TV - S03E33 - a 100. adás

 

Ez már a 100. adásunk! Köszönjük nektek, hogy velünk tartotok, és hétről hétre megerősítetek minket abban, hogy újabb és újabb videókkal készüljünk! A 100. adásban egy különleges, limitált karórát szeretnénk bemutatni.

Tokozatával a legelső japán búvárórának állít emléket, megjelenésével pedig az ókori tengerészek, hajósok előtt tiszteleg a Seiko Prospex Save The Ocean Astrolabium SLA065J1 modell. A mindössze 1300 darabos limitált kiadású karóra a Seiko modellek legkifinomultabbjai közé tartozik. A szuperkemény bevonattal ellátott óratok Zaratsu kézműves technikával polírozott részletekkel rendelkezik, a számlap egyedi, csillagórát formázó mintázatot rejt, az óra szerkezete pedig a Seiko legmagasabb szintű mechanikus automata kalibere, a 8L35 jelzésű mérnöki remekmű.

Nézd a premiert péntek este 19 órától, és szólj hozzá a műsorhoz az élő chat-tel!

JÁTSSZ VELÜNK

Játssz velünk, és nyerj 2 fős élményvitorlázást a Prospex-Delta Team versenykatamaránjával a Balatonon!

Írd meg, hogy ha nyersz, kivel szeretnél részt venni a Prospex-Delta Team zártkörű vitorlázásán! Jelöld meg kommentben a választottadat!

Olvasd el kapcsolódó hírünket: https://seikoboutique.hu/aktualitasok/hirek/sla065
Nézd meg kapcsolódó videónkat: https://youtu.be/lv2g_ZyaiF4
Nézd meg az óra adatlapját: https://seikoboutique.hu/ora/SLA065J1

A videóban említett további órák:
SLA055 hír: https://seikoboutique.hu/aktualitasok/hirek/prospex-sla055-sla057
SLA067 videó: https://youtu.be/O19tCD6iI54
SPB333 videó: https://youtu.be/lrvpY5edyok

Ha tetszett a videó, jelezd nekünk egy lájkkal! Iratkozz fel a csatornára, és ne maradj le a legizgalmasabb, legkülönlegesebb Seiko és Grand Seiko modellekről! Minden pénteken hosszabb, beszélgetős, elmélyülős videóval várunk, hétfőnként pedig rövidebb, egy-egy modellt bemutató formátummal jelentkezünk! Köszönjük, hogy itt vagy! Tarts velünk ezután is!

TOVÁBBI CIKKEK