2023. 12. 08.

Túrázók ékszere - Seiko Prospex Alpinist GMT Automatic 3 Days - Seiko Boutique TV S04E15

 

A sokak által kedvelt Alpinist sorozatba is megérkezett a GMT komplikáció a Seiko újonnan fejlesztett 6R54 kódszámú szerkezetével, így a két különböző időzóna pontos idejének leolvashatósága mellett az új Prospex modellek 3 napos járástartalékkal is rendelkeznek.

A Seiko Boutique Youtube csatorna péntek esti videójában a két állandó modell mellett egy limitált kiadás, az SPB409J1 is bemutatkozik, amely a Seiko karóragyártásának 110. évfordulójára készült az eredeti Laurel dizájnhoz hasonló megjelenéssel. Fehér számlapján az eredeti betűtípussal rajzolt fekete indexek sorakoznak, az ikonikus piros 12-essel kiegészülve. Az óra nemesacél szíja mellett a Laurel megjelenéshez tartozó barna bőrszíj teszi teljessé a szettet.

A Seiko Prospex kollekciójának állandó modelljei az SPB377J1 és SPB379J1 mechanikus GMT karórák, amelyek frissített dizájnnal és még jobb leolvashatósággal rendelkeznek. Ívelt zafír óraüvegük alatt a megváltozott kiosztású számlapon arab számokat találunk és egy 24 órás kijelzőt, amelyhez kontrasztos GMT mutató tartozik, amely még inkább fokozza az olvashatóságot.

 

Minden fontos információt megtudhatsz az újdonságokról péntek esti videónkból.

 

Tarts velünk este 19 órától, és szólj hozzá az élő chat-hez, mondd e véleményedet, és játssz!

 

NYERJ PROSPEX AJÁNDÉKCSOMAGOT!

Írd meg a videó alatti kommenteknél, hogy milyen tulajdonságokkal ruháznád fel álmaid Alpinist modelljét (számlap méret, szín, szíj anyaga, színe, GMT, dátumablak, minden ötletre kíváncsiak vagyunk! A válaszolók között kisorsolunk egy Prospex ajándékcsomagot!

 

Ismerd meg az órákat!

SPB409J1 - SPB379J1 - SPB377J1

 

Olvasd el kapcsolódó hírünket!

Kattints ide a megnyitáshoz!

 

TOVÁBBI CIKKEK